131019098
29 Mart 2024, Cuma

CHP’DEN SOYER’E ZİYARET

13 Temmuz 2019, Cumartesi 06:39

     


CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve içlerinde CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit’in de bulunduğu ilçe örgüt başkanları Başkan Tunç Soyer’i Büyükşehir’de ziyaret etti. Cirit, Soyer’e Aliağa’daki sorunlar hakkında bilgi verdi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve içlerinde CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit’in de bulunduğu ilçe örgüt başkanları Başkan Tunç Soyer’i Büyükşehir’de ziyaret etti. Başkan Tunç Soyer’e yapılan ziyarette çeşitli konularda görüşüldü.31 Mart seçimlerinden sonra ilk kez hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP İzmir heyeti Başkan Soyer’e her konuda yanında olduklarının mesajını verdi. Öte yandan toplantıda CHP’li ilçe başkanlarının, kendi ilçelerindeki sorunları Soyer’e aktardığı da belirtildi. CHP İzmir Başkanı Deniz Yücel yaptığı açıklamada Başkan Tunç Soyer’e desteklerinin tam olduğunu belirterek, “Yerel seçimlerden sonra ilçe başkanlarımızla ilk kez İzmir Büyükşehir Başkanımız Tunç Soyer’i ziyaret ek. İlçe başkanlarımız hem Tunç Bey’i tebrik edip, 'hayırlı olsun' dediler hem de örgütün beklentilerini paylaştılar. Bundan sonraki süreçte büyükşehir belediyemizin hizmetlerini, yarımlarını ve projelerini halkımıza daha iyi anlatmak için, örgütümüzle daha fazla bilgi paylaşımı yapılması konusunda beklentilerini dile getirdiler. Seçim süreciyle ilgili değerlendirmeler yapıldı. Önümüzdeki süreçte örgütle birlikte partimizin oylarını daha da yukarı taşımak için birbirimize kenetlenme kararı aldık.” İfadelerini kullandı.

“İlçemizdeki sorunları kendisiyle paylaştım”

CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit ziyaret sonrasında açıklamada bulundu. Cirit, “ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştirdik. Aliağa ilçemizdeki sorunları kendisiyle paylaştım. Kendileri de bu sorunları son derece olgunlukla karşıladı. Hepsine çözümler bulacağını söyledi. Güzel hoş bir sohbet oldu. Kendi bakış açısını bizlerle paylaştı. Tunç Beyin gerçekten çok kaliteli, alıştığımız siyasetten farklı bir bakış açısı var. Onu seçtiğimiz için çok mutlu oldum.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler