131019098
29 Mart 2024, Cuma

ERDEM: “2023 HEDEFLERİMİZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”

13 Temmuz 2021, Salı 06:44

     


AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, aralarında AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem’in de bulunduğu ilçe başkanlarıyla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Normalleşmenin başlamasıyla çalışmalarına hızla devam eden AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, aralarında AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem’inde bulunduğu ilçe başkanlarıyla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi. İl Başkanlığında yapılan toplantı sonrasında açıklamada bulunan Kerem Ali Sürekli, “ İlçe Başkanlarımızla İstişare ve Değerlendirme Toplantımızı gerçekleştirdik. Heyecanımız, enerjimiz ve inancımızla Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerimiz için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Biz biriz. Beraber İzmiriz.” Dedi.

“Çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik”

İzmir’de yapılan toplantıya katılım gösteren AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, “Değerli İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli başkanlığında ilçe başkanlarımız ile İstişare ve Değerlendirme Toplantımızı gerçekleştirdik. Heyecanımız, enerjimiz ve inancımızla Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde 2023 hedeflerimiz için çalışmalarımızı tüm gücümüzle sürdürüyoruz. Çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler