131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

İYİ PARTİLİ GENÇLERİN YENİ BAŞKANI HAZAL KARAKAYA

13 Ağustos 2021, Cuma 06:27

     


İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nda İlçe Gençlik Kolları Başkanı değişti. İYİ Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları’nın yeni başkanı Hazal Karakaya oldu.

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Hazal Karakaya’nın getirildiğini açıkladı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Adar, “Gençlik Kolları Başkanımız İlker bey iş yoğunluğundan dolayı görevini bırakmak durumunda kaldı. Bunun üzerine biz de Hazal Hanım ile yolumuza devam etme kararı aldık. Yeni İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Hazal Karakaya oldu. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Önceki başkanımıza partimize vermiş olduğu emeklerden ötürü teşekkürlerimi iletiyorum.” Dedi.

“Hak ettiğimiz gelecek için elimden gelenin fazlasını yapacağım”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hazal Karakaya ise “İYİ Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevime gururlu bir şekilde başlıyorum. Gerek Z kuşağını temsil edebilecek bir yaş aralığında bulunmam gerekse de okuduğum okullar sayesinde farklı şehirlerde ve büyükşehirlerin farklı ilçelerinde öğrenci olmayı deneyimlemiş olmam neticesinde gençlerin sorunlarını anlayabileceğime ve çözüm üretebileceğime olan inancım tamdır. Bir Türk genci olarak öncelikle izlediğim yol Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Bu yolda yürürken de hedefim iyi bir Türkiye’dir. Türkiye’yi iyi yapacak olan iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistem, ekonomiyi şahlandıracak ve sadece gençlerin hayallerindeki yaşamı sunmakla kalmayıp herkesin refah içinde yaşamasını sağlayacak olan Artagan Sistemi ve daha birçok proje ile başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere tüm üyeleriyle İYİ Parti, çıktığım bu yolda destek bulabileceğim bir siyasi partidir. İlk günden bu yana yanımda olan başta İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı ve partimizin yönetim kurulu üyelerine de bu vesileyle teşekkürlerimi sunarım. Ben 22 yaşında bir genç olarak kendimi bildim bileli tek bir iktidar partisi ile her gün daha kötüye gittiğimiz Türkiye’ye şahit oldum. Artık akıl almaz açıklamalar, gece yarısı yayınlanan CBK’lar, eli cebi yakmayı geçtim yürek yakan fiyatlar ve sayabileceğim çok fazla şey gençlerin hayatını günden güne mahvediyor. Hobi edinmeyi lüks buluyoruz, kitap okumak veya tiyatroya gitmek birçok kişi için ulaşılamaz durumda. Eğitim, nitelikli olmaktan çok uzakta. Bizim gençlerimiz bunu hak etmiyor, biz bunu hak etmiyoruz. Hak ettiğimiz gençlik ve gelecek için elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz veriyorum.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler