131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ŞAHİN YENİDEN BAŞKAN

13 Ekim 2020, Salı 07:08

     


MHP İzmir İl Başkanlığı’nın 13. Olağan Kongresi’nde Veysel Şahin güven tazeledi. Kongre sonrası değerlendirmede bulunan MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, “İl başkanlarımızla beraber 2023’deki genel seçime hazırlanacağız.” dedi.

MHP İzmir İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Tek aday olarak kongreye katılan Veysel Şahin yeniden MHP İzmir İl Başkanı seçildi. Koronavirüs tedbirleri alınarak Tarihi Havagazı Fabrikası bahçesinde düzenlenen kongrede, divan başkanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptı. MHP İzmir İl Başkanlığı 13. Olağan Kongresi’ne aralarında MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ında bulunduğu il delegeleri de katılım gösterdi. MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, yaptığı konuşmada, son dönemde çıkan orman yangınlarına dikkati çekti. Çevreciliğin milliyetçilik olduğunu kaydeden Kalyoncu, şöyle konuştu; "İlk başta vatandaşlarımız bunu tesadüf olarak düşünebilir ama yangınları PKK'nın üstlendiği ortaya çıktı. HDP ve ortakları, milli menfaatler söz konusu olduğunda ağaca, hayvana çok hassasiyet gösteriyorlar ve çevreyi bir araç olarak kullanıp istismar ediyorlar. İzmir'de de bu arkadaşlardan var. Belediye Başkanı açıklama yaparken yangının söndürülmesi ile ilgili konuşuyor ama PKK'yı lanetlemiyor."

“Bayrağımız Karabağ'da yeniden dalgalanacak”

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, konuşmasında Ermenistan'ın Azerbaycan'a saldırılarına değindi. Mücadele eden kahraman askerleri selamladığını belirten Osmanağaoğlu, "Türk ordusunun cesareti, Türk milletinin gücü, Allah'ın izni ile bayrağımızı Karabağ'da yeniden dalgalandıracaktır." ifadelerini kullandı. Tek liste halinde yapılan seçimde Veysel Şahin yeniden başkanlığa seçildi.

Aydemir: “İzmirimize hayırlı olsun”

Kongre sonrası değerlendirmede bulunan, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ise, “ Kongremize pandemiye rağmen rekor düzeyde bir katılım sağlandı. Yüzde yüze yakın bir katılım vardı. Genel Başkan Yardımcımız Semih Bey katıldı. İzmir Milletvekillerimiz katılım gösterdi. Çok güzel bir kongre geçirdik. Büyük bir heyecanla yeni yönetim oluşturuldu. Yönetimde gençlere de yer verilmiş olması bizleri çok mutlu etti. İzmirimize hayırlı olsun. Bundan sonra sahada çalışmalar başlayacak. İl başkanlarımızla beraber 2023 deki genel seçime hazırlanacağız.” dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler