131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

YÜCEL İLÇE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

13 Ekim 2020, Salı 07:06

     


CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, aralarında CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın da aralarında bulunduğu ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Oğuzhan, toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşen toplantıda aralarında CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın da bulunduğu ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda il yöneticileri de hazır bulundu. Toplantıda 5 konu üzerinden ivedilikle çalışmaların tamamlanması ilçe başkanlarından istendi. Başkanlardan mahalle temsilcilerinin belirlenmesi, öbek örgütlenmesinin sağlanması, sandık sorumlularının görevlendirilmesi, yeni üye kazandırılması ve üye taraması yapılması konusunda çalışmaların hızlandırılması talep edildi.

“Şikayeti bırakıp öneriler getirmeliyiz”

İl Başkanı Yücel’in toplantıda başkanlara, “Kimsenin şikayet etme lüksü yok. Çalıştayda şikayet edenler vardı. İktidara gidiyoruz. Şikayeti bırakıp somut önerilerle çalışmalara katkı koyacak önerileri getirmeliyiz. Örgüt içinde kavgaya izin vermeyin. Geçmişte size karşı muhalif olmuş ama sahada çalışmak isteyen varsa kenarda tutmayın, oturun konuşun. Birlik beraberliği sağlayın. Sizler ilçelerinizde komutanlarsınız. Bizden görevlendirme beklemeyin, ne gerekiyorsa yapın. Yarın seçim olacakmış gibi hazır olun.” mesajı verdiği öğrenildi.

Oğuzhan’da toplantıya katıldı

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Toplantımızda, geçen haftalarda ilçemizi ziyarete genel başkan yardımcılarımız gelmişti. Oradaki çalıştayımızın bir değerlendirmesini yaptık. İlçedeki çalışmalarımızla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduğumuz verimli bir toplantıydı. İl Başkanımıza bu toplantıyı düzenledikleri için teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler