131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

Barınma sorununun çözümü için 3 bin sosyal konut

14 Mart 2024, Perşembe 06:08

     


CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, ilçedeki barınma sorununun çözümü için 3 bin sosyal konut yapacaklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, Aliağa’da kira ve konut fiyatlarının arttığını, bu sorunun çözümü için projeler ürettiklerini belirtti. Güç, “Aliağa’mızda kira ve konut fiyatları yükseliyor, hemşehrilerimiz ev sahibi olmakta zorlanıyor. Aliağa’da herkes en çok barınma sorunundan bahsediyor. Kentimiz için büyük bir adım atacağız. Üç Bin Sosyal Konut Projesi ile vatandaşlarımıza uygun koşullarda, kaliteli ve konforlu yaşam alanları sunacağız. Herkesin bir yuvası olsun diye çalışacağız. Çünkü biz inanıyoruz ki; güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir ev, mutlu yarınların temelidir” dedi.

“KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ÖNCÜ OLACAĞIZ”

Aliağa’nın imar planlarının da yapılmadığına dikkat çeken CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, “10 yıldır kentimizin imar planları yapılmıyor. Öncelikle Aliağa’nın imar planlarını yaparak ardından barınmayla ilgili sorunlarımızı çözeceğiz. Ayrıca binaların yapı envanterini çıkararak olası bir depremde yıkılma riski taşıyan binalardan başlayarak kentsel dönüşümde öncü olacağız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kentsel dönüşüm desteği sağlayarak, depreme dirençli bir kent inşa edeceğiz” diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)

 







 
Son Eklenen Haberler