131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

Özdağ Aliağa’da halka seslendi

14 Mart 2024, Perşembe 06:07

     


Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin yerel seçim çalışmalarına destek olmak amacıyla Aliağa’ya geldi.   

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yerel seçim çalışmaları kapsamında Aliağa’ya geldi. İlk olarak İstiklal Caddesi’nde esnafı selamlayıp ardından Demokrasi Meydanı’nda halka seslenen Özdağ, daha sonra Del Puerto Otel’de iftar programına katıldı. Ümit Özdağ, iftarın ardından da Pablo Artisan Cafe’de Gençlik Söyleşisi’nde bulundu.

Ülkenin güvenliği ve birliğinin önemine değindi

Zafer Partisi İlçe Başkanı Ömer Karagöz ve Aliağa Belediye Başkan Adayı Erdinç Tahtacı ile birlikte İstiklal Caddesi esnafıyla selamlaşarak geldiği Demokrasi Meydanı'nda halka seslenen Ümit Özdağ, ülkenin güvenliği ve birliğinin önemine değindi. Uyuşturucuya karşı büyük bir mücadele başlatacaklarını belirten Özdağ, "Uyuşturucu tüccarlarının Türk gençliğinin hayatını elinden almasını engelleyecek şekilde tedbirleri ağırlaştıracağız. Türkiye dışında da büyük bir mücadele başlatacağız." Dedi.

Sınırda güvenlik önlemleri artırılacak

Zafer Partisi’nin sığınmacılar konusundaki politikasının çok net olduğunu söyleyen Ümit Özdağ, ülke sınırında güvenlik önlemlerini artıracaklarını dile getirdi. Geçici sığınmacı statüsünde olanların 1 senede ülkelerine dönüşünü sağlayacaklarını ifade eden Özdağ, bu şekilde Türkiye'nin omzundan büyük bir yükü atmış olacaklarını belirtti.

(HABER MERKEZİ)

 







 
Son Eklenen Haberler