131019098
9 Mayıs 2024, Perşembe

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

14 Ekim 2019, Pazartesi 06:22

     


Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan ilçe kongresinde Saadet Partisi İlçe Başkanlığı’na seçilen Mahmut Koç, görevi Halil Fevzi Özkaptan'dan devraldı. İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Koç, “Bundan önce kim nerede, hangi partide, hangi konumda görev almış olursa olsun, bundan böyle Saadet Partimize bekliyoruz. Bizim kapımız herkese açık” dedi.

Saadet Partisi Aliağa İlçesi Olağan Kongresi geçtiğimiz günlerde Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Kongrede Mahmut Koç Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı’na seçildi. İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Koç, eski başkan Halil Fevzi Özkaptan'dan görevi devraldı. Mahmut Koç, teşkilata layık olabilmek için elinden geleni yapacağını, Saadet Partisini Aliağa’da layık olduğu yere taşıyacaklarını belirterek Halil Fevzi Özkaptan'a ve bundan önce görev yapan yönetim kurulu üyelerine de teşekkür etti.

“Kendimize güzel hedefler koyduk”

Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, kongre sonucunun Türkiye, İzmir ve Aliağa için hayırlı olmasını dileyerek, “Saadet Partisi olarak kendimize güzel hedefler koyduk. Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyanın olması için mücadele ediyoruz. Milli Görüş olarak 50 yıldır ülkemizin ve insanımızın her derdi için mücadele ettik, bundan sonra da mücadele etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

“Ordumuza muvaffakiyetler diliyoruz”

Açıklamasında, Barış Pınarı Harekatı’na da değinen Mahmut Koç, “Barış Pınarı Harekatı’nda ordumuza muvaffakiyetler diliyoruz. Allah ülkemiz, bölgemiz, milletimiz ve ümmet için hayırlı sonuçlara vesile kılsın. Allah ABD'den, model ortaklıktan, müttefiklerimizden kurtuluşumuza kapı açsın. Mehmetçiğimizin harekatı başarıya ulaştırarak sağ salim ülkemize dönmelerini nasip etsin. İnanıyoruz ki ülke olarak, millet olarak çözemeyeceğimiz hiçbir problem yoktur. Yeter ki kamplaşmaları, kutuplaşmaları bir kenara bırakalım. İnsanımızı ötekileştirmeden, ayrım yapmadan bir araya gelelim ve birlikte yaşama bilinci inşa edelim. Yeter ki adaleti esas alıp haksızlıkları ve hukuksuzlukları ortadan kaldıralım.” dedi.

“Herkesi Saadet Partimize bekliyoruz”

Ahlak, adalet, özgürlük dolu bir ülke ve ekmeğin hakça paylaşıldığı bir Türkiye için yürüyüşlerine devam edeceklerini ifade eden Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, açıklamasını çağrıda bulunarak sonlandırdı. Koç, “Bundan önce kim nerede, hangi partide, hangi konumda görev almış olursa olsun bundan böyle Saadet Partimize bekliyoruz. Bizim kapımız herkese açıktır. Bizim gönlümüzde herkese yetecek kadar yer vardır.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler