131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

SALICI İL VE İLÇE ÖRGÜTLERİYLE BULUŞACAK

14 Ekim 2021, Perşembe 06:27

     


CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, hafta sonu İzmir’e geliyor. Salıcı, aralarında Aliağa’nın da bulunduğu partisinin İzmir örgütüyle kamp yapacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir’e gelecek. Salıcı, 16-17 Ekim tarihlerinde Çeşme’de gerçekleşecek kampa başkanlık edecek. Kampta, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yönetim kurulu üyeleri ve aralarında Aliağa’nın da bulunduğu ilçe başkanları yer alacak. Kampta, örgüt çalışmalarının değerlendirilmesi, ilçelerdeki sorunların ve seçim hazırlıklarının masaya yatırılması bekleniyor.

Oğuzhan: “Çalışmalarımızdan ve sorunlarımızdan bahsedeceğim”

Programla ilgili açıklamada bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Oğuz Kaan Salıcı Çeşme’de bir kamp düzenleyecek. Bu kampa il yöneticilerimiz ve biz ilçe başkanları katılım sağlayacağız. Oğuz Bey’in Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olması nedeniyle partimizin örgüt çalışmaları ile ilgili konuların masaya yatırılacağı bir toplantı olacağını düşünüyorum. Bu çalışmaların temelinde tabii ki seçim çalışmalarımız olacaktır. Ben de bu toplantıya katılarak Aliağa’daki çalışmalarımızdan ve sorunlarımızdan bahsedeceğim. Verimli bir toplantı olmasını diliyorum.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler