131019098
29 Mart 2024, Cuma

ACAR’IN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

15 Mart 2019, Cuma 07:10

     


Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar; GEMİSANDER, Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği ve Eğitim-Sen Aliağa Temsilciliği’ne ziyarette bulundu.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, sırasıyla; Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği’ni (GEMİSANDER), Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği’ni ve Eğitim-Sen Aliağa Temsilciliği’ni ziyaret etti. GEMİSANDER ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Önal ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Acar’ı kapıda karşıladı. Dernek binasında gerçekleşen ziyarette sektörün sorunlarına ilişkin fikir alış verişinde bulunulurken GEMİSANDER Başkanı Önal, yerel seçimler öncesinde Başkan Acar’a başarılar diledi.

Başkan Acar, Gemi Söküm Yan Sanayicileri Derneği ziyaretinde Dernek Başkanı Hamit Çelik ve yönetimi ile görüştü. Dernek binasındaki ziyaret yaklaşık iki saat sürdü. Serkan Acar, sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Aliağa’ya yapılacak olan projeler hakkında bilgiler verdi.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Eğitim-Sen Aliağa Temsilciliğine de nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Şube Başkanı Alp Kuyumcu’nun yanı sıra eski başkan Mehtap Akyıldız da yer aldı. Eğitim-Sen olarak bu ülkenin evlatlarının en iyi şekilde yetişmesi ve modern çağı yakalaması adına uğraş verdiklerini belirten Eğitim-Sen Aliağa Temsilcisi Alp Kuyumcu, sosyal, kültürel faaliyetlerin en üst seviyede desteklenmesini, katkıda bulunulmasını ve okulların maddi ihtiyaçlarının karşılanmasını amaçladıklarını söyledi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler