131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

İlçelerde sorunları dinliyor

15 Nisan 2024, Pazartesi 06:56

     


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, bayram tatilinde ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi. Tugay, ziyaret ettiği ilçelerde vatandaşların sorunlarını dinledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilçe ziyaretleri kapsamında Bergama ve Kınık’ı ziyaret etti. Bergama’da belediye başkanı Tanju Çelik'i makamında ziyaret eden Tugay, daha sonra ilçenin en çok genç nüfusa sahip Tepeköy Mahallesi'ni ziyaret etti. Köy kahvehanesinde vatandaşlarla buluşan Başkan Tugay, sorunları dinledi. Mahalle Muhtarı Mustafa Aktürk'ün de katıldığı ziyarette yapacağı çalışmaları anlatan Tugay, “Mazbatayı yeni aldım. Sorunlarınızı dinlemek için geldim” dedi.

Üreticinin nefes alması için gerekli projeler hayata geçirilecek

Tarım arazilerine giden yolların yapılmasını isteyen vatandaşlar, hayvancılıkta yaşadıkları zorlukları anlattı. Hayvan fiyatlarının çok arttığını, hayvan alsalar bile bakamayacak duruma geldiklerini belirten mahalle sakinleri, devletin ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine destek vermesini istedi. Başkan Tugay, köylünün de üreticinin de nefes alması için gerekli projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

“Güzel işler başaracağınıza inanıyoruz”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Kınık'ın ilk kadın belediye başkanı Sema Bodur'u da makamında ziyaret etti. İlçeye yönelik yatırımlar hakkında konuşan Başkan Tugay, daha sonra esnafı ziyaret etti. Bir kahvehanede tek tek herkesin bayramını kutlayan Başkan Tugay, görevinde başarılar dileyen ilçe sakinleriyle sohbet etti. Bir vatandaş, “Seçimlerde çok güzel sonuçlar aldınız. Bayrağı lütfen aşağı düşürmeyin. Bu günleri gördük ya çok mutluyuz. Sizin çok güzel işler başaracağınıza inanıyoruz. Her zaman destekçiniz olacağız” dedi. Başkan Tugay da kentin her köşesini geliştirecek önemli çalışmaları hayata geçireceklerini ifade ederek, “Artık sizi bırakmam. Bizim önce Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, sonra da size borcumuz var. Kimseye mahcup olmadan görevimi tamamlamak istiyorum. Tüm çabam İzmir'i bulunduğu yerden daha iyi bir konuma getirmek” diye konuştu.

Kadın girişimcilerden pasta aldı

İlçe sakinlerinden Cemil Özcan ve Cemil Kaya, isim benzerliği nedeniyle Başkan Tugay'ı aralarına alarak fotoğraf çektirdi. O anlar çevrede bulunanları da gülümsetti. İlçede kadın girişimcilerin açtığı bir pastaneye de giren Cemil Tugay, kadınların yaptığı pastalardan satın aldı.

(SERKAN SELİNGİL)







 
Son Eklenen Haberler