131019098
19 Mart 2024, Salı

“15 TEMMUZ KAHRAMANLIK DESTANI ASLA UNUTULMAYACAK”

15 Temmuz 2021, Perşembe 07:11

     


AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Cumhuriyet tarihinin darbelerle ve acılarla dolu olduğunu, 15 Temmuz'un bu acıların son bulduğu, milli iradenin yeniden doğduğu, hürriyet aşkı ve istikbal mücadelesinin yeniden şahlandığı milat olduğunu belirtti.

Sürekli yaptığı yazılı açıklamada 5 yıl önce hain darbe girişimini püskürten Türk milletinin yazdığı kahramanlık destanının asla unutulmayacağını belirtti. 15 Temmuz 2016 gecesi hain FETÖ terör örgütünün en büyük cevabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletten aldığını ifade eden Sürekli, 15 Temmuz'un olağanüstü bir demokrasi direnişi olduğunu dile getirdi.

İhanet çetesinin kökünü kazımak için 5 senedir çalıştıklarını belirten Sürekli, şunları kaydetti: "Sonuna kadar gidecek ve pes etmeyeceğiz. Ecdadımızın ilmek ilmek işlediği diriliş ve direniş ruhunun imzasını taşıyan 15 Temmuz Destanı 'Güçlü ve Büyük Türkiye' hedefimizin eli kanlı en büyük engelini ortadan kaldırmıştır. İç ve dış tüm düşmanlarımız görmüştür ki artık medet uman, boyun eğen bir Türkiye yoktur. FETÖ içeriden, PKK dışarıdan, kimi alttan kimi üstten ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar ezanımızı susturamayacak, bayrağımızı indiremeyecekler. Bu milletin söyleyecek çok sözü, hayata geçireceği çok projesi var. Bu devletin daha harekete geçirecek çok potansiyeli var. Bu duygu ve düşüncelerle istiklâl ve istikbal mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum. 15 Temmuz gecesi 'Bugün değilse ne zaman öleceğiz?' diyerek namlulara alnını dayayıp şehadete yürüyen şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor; gazilerimize şükranlarımı sunuyorum."

(AA) 







 
Son Eklenen Haberler