131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

“Önceliğimiz Şakran’ın birikmiş sorunlarını çözmek”

16 Mart 2024, Cumartesi 06:11

     


CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, “Aliağa’nın güzide mahallesi, sahil bandı, doğası ile ışıldayan semti Şakran’ımızın birikmiş sorunlarını artık çözmenin vakti geldi” diyerek Şakran’a dair projelerini anlattı.

Aliağa’nın sayfiye yeri olarak görülen ve gelişmeye devam eden Şakran’da özellikle alt yapı sorunları olduğunu dikkat çeken CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, “Yıllardır çözülmemiş bir problem kanalizasyon sorunu, Şakran’da her mahalle sakini bu sorunun acilen çözülmesi gerektiğini vurguluyor. Öncelikle Büyükşehir belediyemizle birlikte alt yapı sorunlarımızı çözeceğiz” dedi.

“Öncelikli talepleri yerine getireceğiz”

Şakranlıların sosyal alanlarını genişleteceklerini, gençlerin nitelikli vakit geçirebilecekleri alanlar yaratacaklarını belirten Güç, “Mahallemizde belediye kreşi açacak, gençlik merkezi ve sosyal tesisler yapacağız. Şakranlı hemşehrilerimizin öncelikli taleplerini yerine getireceğiz. Çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, Şakran’ımızın değerli esnafı ve sakinleri Aliağa’nın ışıldayan değeri Şakran’da yaşamanın huzurunu hissedecek” diye konuştu.

“Sofralarımıza bereket getireceğiz”

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, “Ayrıca kırsal kalkınma projemiz ile çiftçi ve köylülerimize mazot, gübre, tohum, aşı ve veterinerlik hizmetleri desteklerini sunacağız. Sofralarımıza bereket getireceğiz” dedi.

(HABER MERKEZİ)

 

 







 
Son Eklenen Haberler