"PSİKOLOJİK HAVANIN DAĞILMASIYLA YATIRIM ORTAMI GELİŞECEK"
16 Eylül 2019, Pazartesi 06:32| Tweet |
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Merkez Bankası bir kez daha faiz indirdi. Piyasanın vermiş olduğu tepkiye baktığımızda yüzde 24 faiz oranının bu ülkenin gerçekliğiyle alakalı olmadığını çok net bir şekilde gördük. Psikolojik havanın dağılmasıyla yatırım ortamı gelişecektir." dedi.
Bergama ilçesinde bir tesiste STK temsilcileriyle bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, bölgeye her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. Çevre yolu ile yakından ilgilendiklerini vurgulayan Dağ, ESBAŞ, Çandarlı limanı ve otoyol projelerini de takip ettiklerini dile getirdi. Yaklaşık bir yıldan bu yana ekonomide sıkıntılı süreçler yaşandığını hatırlatan Dağ, şöyle konuştu: "Dolar ve avro üzerinden yürütülen operasyonla şahit olduk. Dövizdeki bu dengesizlik faizi de etkiledi. Son 3 aylık sürece baktığımızda ise böyle bir havanın ortadan kalktığını söyleyebiliriz. Merkez Bankası bir kez daha faiz indirdi. Piyasanın vermiş olduğu tepkiye baktığımızda yüzde 24 faiz oranının bu ülkenin gerçekliğiyle alakalı olmadığını çok net bir şekilde gördük. Psikolojik havanın dağılmasıyla yatırım ortamı gelişecektir."
“Kayyum atamalarının nedeni çok belli”
Dağ, Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsalında terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olan 7 vatandaşa Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi. Terörle mücadelenin başarılı bir şekilde devam ettiğini aktaran Dağ, "Biliyorsunuz bazı belediyelere kayyum atamaları oldu. Nedeni çok belli. Bunu da herkes çok iyi biliyor. Bölgeyi bilenler aslında yapılan bu hamlelerin terör örgütüne sekte vurduğunu, aynı zamanda da terörle mücadeleye çok büyük katkı sağladığını gösteriyor. Onun için bu atamaların bölgenin huzuruna yönelik olduğunu net bir şekilde görüyoruz." diye konuştu.
Doğu Akdeniz'de petrol ve doğal gaz arama çalışmalarına da değinen Hazma Dağ, buradaki konunun sadece AK Parti'nin meselesi olmadığını sözlerine ekledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, daha sonra Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı'yı ziyaret etti, ardından kapalı çarşı esnafının sorunlarını dinledi.
(AA)

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, depremde zarar

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Kooperatifçilik

Aliağa Siteler Mahallesi’nde, protokol ve vatandaşların yoğun katılımıyla açılan

Günümüzde birçok insan, büyük şehirlerin kalabalığından

Kişisel bakım dünyası artık sadece makas ve fırça darbelerinden ibaret

FIBA Europe Cup N Grubu’nun 2. maçında Aliağa Petkimspor, sahasında Casademont

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ozan Yıldızbaş, iki önemli

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adaylığını açıklayan

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 16. hafta mücadelesinde Aliağaspor FK, sahasında konuk

CHP Aliağa İlçe Başkanı Barış Eroğlu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın

Azerbaycan'ın merhum Cumhurbaşkanı Heydar Aliyev, vefatının 22. yılında Aliağa’da

Aliağa Robotik Kodlama Kişisel Gelişim Kursu öğrencileri, Roma’da düzenlenen

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi sahasında

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’nın mahallelerinde asfalt yama

Türk rock sahnesinin deneyimli davulcusu Alpay Şalt, enerjisi ve özgün

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil

Aliağa Petkimspor, FIBA Europe Cup ikinci tur N Grubu’nda, İtalya deplasmanında

Esra Yüksel, ilk romanı Suretler İzler Gölgeler ile aile hafızasının

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik kooperatif davasının görülmesine

Enerjisa Enerji'nin iştiraki Eşarj, 15. Türkiye Enerji Zirvesi'nde Aliağa'daki

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçen ay limanlarda 46 milyon

Milli Eğitim Bakanlığınca, öğrencilere gerçek cihaz ve atölye ortamlarının

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulu 13 Ocak

Aliağa Belediyesi Aile Danışma Merkezi tarafından, 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin





















