131019098
26 Nisan 2024, Cuma

ALİAĞA’NIN İHTİYAÇLARI MECLİS GÜNDEMİNDE

16 Kasım 2020, Pazartesi 06:20

     


MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülen Gençlik ve Spor Bakanlığı Bütçesi üzerinde yaptığı konuşmada; Aliağa, Bergama, Kiraz ve Bayındır ilçelerinin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, halı saha ve basketbol potası ihtiyaçlarını dile getirdi.

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülen Gençlik ve Spor Bakanlığı Bütçesi üzerinde yaptığı konuşmada İzmir’in projeleri ve gençliğin taleplerine değindi. Konuşmasında Aliağa, Bergama, Kiraz ve Bayındır ilçelerinin ihtiyaçlarını hatırlatan Osmanağaoğlu; “Aliağa, Bergama, Kiraz ve Bayındır ilçelerimizin ihtiyacı olan “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Tesisi” ihtiyaçlarını, Aliağa, Bergama, Kiraz ve Bayındır ilçelerimizin ihtiyaç duyulan muhtelif yerlerine yapılmak üzere 10 adet halı saha talebimizi, Aliağa, Bergama, Kiraz ve Bayındır ilçelerimizin ihtiyaç duyulan muhtelif yerlerine yapmak üzere 25 adet Basketbol Pota ihtiyacımızı bilgilerinize ve takdirlerinize sunmak istiyorum.” İfadelerini kullandı.

“Gençlerimiz bu illetten korunmalı”

Gençliğin uyuşturucuya karşı korunmasından da bahseden Osmanağaoğlu, “Gençliğimizin en büyük düşmanı uyuşturucu ile mücadele konusunda mevcut çalışmaların yanında daha fazla projelere de ihtiyaç olduğu muhakkaktır. Uyuşturucuyla mücadele konusunda; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, çalışmalarıyla her zaman gurur duyduğumuz Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfımızın 81 ilimizde uyuşturucuyla mücadele üzerine birçok faaliyetlere imza attığı da kamuoyunun malumudur. Sizlerin de gençlerimizin bu illetten korunması ve bilinçlendirilmesi için daha fazla çalışmaya imza atacağına inancımız tamdır.” diye konuştu.

(SERKAN SELİNGİL)







 
Son Eklenen Haberler