131019098
19 Nisan 2024, Cuma

AK KADINLARDAN VEFA BULUŞMASI

16 Kasım 2021, Salı 06:46

     


AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı koordinesinde Aliağa’da ‘ Vefa Buluşmaları’ etkinliği düzenlendi.

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ koordinesinde Aliağa’da ‘Vefa Buluşmaları’ etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım ve AK Partili kadınlar katılım gösterdi. Etkinlik sonrası açıklamada bulunan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, “Partimizin Kuruluşundan bugüne Aliağa İlçe Kadın Kollarımızda görev yapmış olan yol arkadaşlarımızla ‘Vefa Buluşmamız’da bir araya geldik. 2023 hedeflerimize doğru giderken geçmişten bugüne tüm yol arkadaşlarımızla omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

“2023 hedeflerimize yürüyoruz”

Konuyla ilgili açıklamada bulunan bir diğer isim ise AK Parti Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım oldu. Yıldırım açıklamasında, “Belki de insan hayatında en önemli hasletlerden biri vefadır. Bu nedenle vefalı olmak, kıymet vermek en üst insani vasıflardan biridir. Dolayısıyla siyasette de ahde vefa çok önemlidir. Ne mutlu bize ki insanı insan yapan özelliklerden olan vefaya çok önem veren AK Parti'nin mensuplarıyız. Partimizin daha iktidar dahi olmadığı kuruluş yıllarında liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a güvenerek AK Parti'ye gönül verenlerin heyecanla dolu olduklarını görmüştüm. Başımı kaldırıp bu güzide topluluğa baktığımda aradan 20 yıl geçmesine rağmen aynı heyecanın var olduğunu görmenin gururunu yaşıyorum. O günden bu güne 19 yıldır iktidarda olan partimiz, bugün ahde vefa gösterilenlerin sayesinde bu günlere geldi. Tabi bu noktada AK Partimizin her seçimin galibi olmasında kadınlarımızın büyük emeği oldu. Bizlere bu gücü de ‘Kadınlar siyasetin öznesidir’ diyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sağladı. Allah'a şükürler olsun ki dün iktidar olmamış bir partiye omuz verenler ve bu büyük davaya yeni katılanlarla bir ve beraber olarak 2023 hedeflerimize yürüyoruz. Yine Allah'a ne kadar şükretsek azdır 20 yıllık bir parti dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde kutlu yürüyüşünü sürdürüyor ve her geçen gün büyüyor. İşte bu Cumhurbaşkanımızın engin feraseti, vizyonu, hizmetlerinin yanında bizlerin güçlü birlikteliği ile oluyor. “ dedi.

“Partimizin en büyük özelliklerinden birisi vefadır”

Açıklamasına devam eden Başkan Şule Akman Yıldırım, “Bugün vefa için buradayız. Aslında biz her zaman birbirimizi hatırlayan büyük bir aileyiz. Çünkü burada olanların tek bir amacı var o da Dünya lideri Cumhurbaşkanımızın önderliğinde milletimizin refahı, güçlü Türkiye'nin inşasıdır. Başka partilerde siyaset yapmanın farklı amaçları ile karşılaşabilirsiniz. Ancak Ak Parti'de siyaset yalnız ve yalnız milletimize hizmet için, bu ülkenin aydınlık yarınları için yapılır. Evet, partimizin en büyük özelliklerinden birisi de vefadır. İşte, buradaki heyecanımızı, birliğimizi beraberliğimizi, hizmet etme aşkımızı, ilk günlerde olduğu gibi, içimizdeki amatör ruhumuzu kaybetmediğimiz müddetçe milletimizin teveccühü her daim sürecektir. Çünkü biz, vatandaşının sofrasına diz çökerken mütevazı duruşu da ‘One minute’ örneğinde olduğu gibi zulme karşı dik duruşu da liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendik. Ben, kuruluşundan günümüze partimize emek verenlerin önünde saygıyla eğiliyorum. Bu kutlu yolculukta yitirdiğimiz ağabeylerimizi, ablalarımızı, teyzelerimizi, kardeşlerimizi ve isimlerini burada sayamayacağım nice dava adamlarını saygı ve minnetle anıyorum. Hiç bir zaman unutanlardan olmayacağımıza şahsım ve Aliağa Kadın Kolları Teşkilatım adına söz veriyorum.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler