131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

SÜREKLİ: “HER KAPININ ÖNÜNDEKİ ÇÖPÜ BİLECEĞİZ”

17 Ocak 2022, Pazartesi 06:41

     


AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ilçe başkanlarıyla yeni dönem hedeflerini değerlendirdi. Sürekli, İzmir'in yerel hizmet alamadığını savunarak "Her sokaktaki kapatılmayan çukuru, her kapının önündeki çöpü bileceğiz. Biz olsak ne yapardık anlatacağız" ifadelerini kullandı.

Partiden yapılan açıklamaya göre AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ilçe başkanlarıyla çevrim içi toplantıda bir araya gelerek 2023 ve 2024 hedeflerini değerlendirdi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "Yüzlerce tekne flamingoları görmek için körfez turları yapacak" sözlerine atıfta bulunarak, körfez temizliğini yapmadan bunun mümkün olmadığını belirtti.

“Turistik tur yapma hayali kurmaları çok ilginç”

Altyapıda yağmur suları ile kanalizasyonu ayrıştırmak gerektiğine işaret eden Sürekli, "Durmadan öteliyorlar. 5 bin kilometre ayrıştırma hattına ihtiyaç varken şimdiye kadar yaklaşık yüzde 13 yapabildiler. Dere ıslahlarını yapmadan, sorunu köklü biçimde çözmek imkansız. İşlerliğini kaybeden Büyük Kanal Projesini ayağa kaldırmak yerine geçici ve pansuman tedbirlerle sorun daha da büyüyor. Hal böyleyken, turistik tur yapma hayali kurmaları gerçekten çok ilginç." ifadelerini kullandı.

“İzmir’in yolları köstebek yuvası”

Sürekli, tüm teşkilatlarının 7-24 sahada olmasını istediklerini belirterek, şunları kaydetti: "İzmir, yerel hizmet alamıyor. Her sokaktaki kapatılmayan çukuru, her kapının önündeki çöpü bileceğiz. Biz olsak ne yapardık anlatacağız. Bakın, İzmir, çamur deryasına dönen körfezde pelikanlarla turistik tur planlayan hayal peşinde koşanların elinde. Harmandalı’nda beklenen faciayı, Menderes’teki çöp tesisiyle durduracaklarını söyleyerek halkı uyutmaya çalışıyorlar. İzmir’in yolları köstebek yuvası. Çiğli tramvayıyla övünüyorlar, ambulanslar hastaneye girmekte zorlanıyor, sanayiciler isyanda. Veremedikleri her hizmetin, her eksiğin envanterini tutacağız. 2024’e kadar İzmirlilerin sesi olmaya devam edecek, sonra da bu enkazı biz ayağa kaldıracağız."

(AA) 







 
Son Eklenen Haberler