131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER’E ZİYARET

17 Nisan 2019, Çarşamba 06:46

     


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, beraberindeki 26 ilçenin belediye başkanları ve eşleriyle beraber CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ziyarette bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kabul etti. Kılıçdaroğlu, TBMM'deki makamında, 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir'de CHP'den seçilen belediye başkanları ve eşleriyle bir araya geldi. Kabulde, Soyer ve eşi Neptün Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, belediye başkanları ve eşleri yer aldı.

Kılıçdaroğlu, yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, diğer belediye başkanlarımız buradaydı. Demokrasinin güzelliği de bu. Ankara'ya geldiler. Ankara'da belli yerleri ziyaret edecekler, Anıtkabir'e gidecekler. Daha sonra da İzmir'e dönecekler. Görevlerinin başındalar. Hepsinin morali çok iyi, yüksek, hizmet verme aşkıyla dolular. Dolayısıyla güzel şeyler yapacaklar, göreceksiniz." ifadesini kullandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Millet İttifakı’nın İzmir ilçe belediye başkanlarıyla birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i de parti merkezinde ziyaret etti.

(AA) 







 
Son Eklenen Haberler