131019098
7 Mayıs 2024, Salı

ZEYBEKCİ MHP İZMİR’İ ZİYARET ETTİ

17 Temmuz 2019, Çarşamba 07:00

     


Cumhur İttifakı’nın 31 Mart seçimlerindeki İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci MHP İzmir İl Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci MHP İzmir Teşkilatı’nı ziyaret etti. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ile bir araya gelen Zeybekci önce AK Parti İl Teşkilatı ile daha sonra MHP Teşkilatı ile bir araya geldi. Başkan Şahin ziyaret için Zeybekci’nin “Benim artık iki il başkanlığım var” sözlerini hatırlattı.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci MHP İzmir İl Teşkilatını ziyaret etti. Yerel seçimlerin ardından İzmir’de çalışmalarını sürdüreceğini açıklayan Nihat Zeybekci MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ile bir araya geldi. Zeybekci’ye MHP ziyaretinde AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de eşlik etti. Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Şahin, “Sayın Zeybekci nezaket ziyaretinde bulundu. Uzun süredir İzmir’de değildi. Kendisi daha önce de ‘benim İzmir’de ark iki il başkanlığım var’ ifadeleriyle samimiyetini ortaya koymuştu. Bugün de önce AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na daha sonra Sayın Kerem Ali Sürekli ile birlikte bize geldi.” ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler