131019098
19 Mart 2024, Salı

DAĞ: “CHP’DE SÖZ ÇOK AMA İCRAAT YOK”

17 Ağustos 2019, Cumartesi 07:10

     


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, bayram sonrası ilçe ziyaretleri çerçevesinde ilk ziyareti Foça’ya yaptı. Hamza Dağ, “CHP’de söz çok ama icraat yok. Biz hep yapıcı eleştiri noktasında olacağız.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, ziyaretlerine Foça ilçesi ile devam etti. Dağ ve Kırkpınar, önce Foça AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Hamza Dağ ve Yaşar Kırkpınar, başkanlıkta partililer tarafından karşılandı. AK Partili Kırkpınar, ziyarette yaptığı konuşmada, “Her gelişimizde bizi güler yüzle karşılıyorsunuz. Bu şartlar altında sizleri ziyaret etmek bizim için onurların en büyüğü.” dedi.

“Yoğun bir çalışma seferberliği başlattık”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise konuşmasında, yoğun bir çalışma seferberliği başlattıklarını söyledi. AK Parti’nin kuruluş yıl dönümüne değinen Dağ, “İzmir’in ilçelerinde ilk ziyarete Foça’dan başladık. Yoğun bir çalışma seferberliği başlattık. 18 yılı bitirdik nice 18 yıllara hazırız.” dedi.

“Hep yapıcı eleştiri noktasında olacağız”

Konuşmasında CHP’yi eleştiren Dağ, “CHP’de söz çok ama icraat yok” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Bölgemizin temel ihtiyaçlarını gidermemiz gerekiyor. Biz de süreci takip ediyoruz. Mutlaka biz hep yapıcı eleştiri noktasında olacağız. Tarzımız, tavrımız böyle olacak. Olumlu işlerin hepsinde birlikte olacağız. Ama temel meselelerin çözümü noktasında adımlar atmasını muhataplarından bekleyeceğiz. Bunlar yapılmadığı zaman da hem büyükşehir meclisinde hem de kamuoyunda tepkilerimizi ortaya koyacağız.” dedi. İki milletvekili daha sonra Foça Devlet Hastanesi’ni ve Foça Ziraat Odası’nı ziyaret etti, Gerenköy’de incelemelerde bulundu.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler