131019098
26 Nisan 2024, Cuma

‘KONGREMİZİ MART AYINDA GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’

17 Aralık 2019, Salı 06:22

     


AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, hafta sonu gerçekleştirilen delege seçiminin ardından değerlendirmede bulundu. Erdem, “Belirlenen delegasyonumuzla inşallah Mart ayında kongremizi de aynı coşkuyla gerçekleştireceğiz.” dedi.

AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatı olarak 7. Olağan Kongrede oy kullanacak 400 delegeyi belirlemek için üyelerin sandık başına gittiğini ifade eden AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, üyelerin bir demokrasi şöleni halinde, bayram coşkusuyla bu görevi tamamladığını söyledi. İlçe başkanlığında düzenlenen seçimlere kuruluşundan günümüze partide emeği olan birçok eski ve yeni yöneticinin eksiksiz katılım göstermesinin de kendilerini ayrıca sevindirdiğini ifade eden Erdem, “Tek listenin olduğu delege seçimlerinde yaklaşık 2 bin partilimizin kullandığı oylarla ilçemizin 30 mahallesindeki 400 delegemiz oluştu. Kongre takvimimiz sorunsuz şekilde işlemeye devam ediyor. Seçimlerimize çok coşkulu ve heyecanlı bir katılım vardı. Belirlenen delegasyonumuzla inşallah mart ayında kongremizi de aynı coşkuyla gerçekleştireceğiz.” dedi.

“Gördüğümüz birlik ve beraberlik bizleri sevindirdi”

Toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayışla kurdukları yeni yönetimin de seçimler nedeniyle partiye gelen üyelerle tanışma ve kaynaşma fırsatı bulduğunu kaydeden Hamdi Erdem, “AK Parti'de 2023 vizyon ve kadrolarının belirlendiği bir süreci yaşıyoruz. Delege seçiminde ilçe başkanlığımızda gördüğümüz birlik ve beraberlik havası gelecek adına bizleri sevindirdi. Girdiği her seçimden zaferle çıkan AK Parti'ye ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a Aliağa'dan yine güçlü bir destek vermek için gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceğiz.” diye konuştu.

“Bu desteği ve teveccühü büyütmek için çalışacağız”

AK Parti’nin istişare ve ortak akılla bugünlere gelmiş bir parti olduğunu vurgulayan Erdem, “Bu anlayışı sürdürerek, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a layık bir teşkilat olarak herkesi kucaklayacağız. Hemşehrilerimiz partimize ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a sürekli büyüyen bir teveccühle desteğini sürdürüyor. Bizler de bu sorumluluk bilinciyle tüm teşkilat unsurlarımızla bu desteği ve teveccühü büyütmek için var gücümüzle çalışacağız. Delege seçimlerimizin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, seçime katılan tüm üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler