131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

AK PARTİ’DEN İYİ PARTİ’YE GEÇTİ

18 Haziran 2021, Cuma 06:17

     


AK Parti Aliağa İlçe Yönetiminden Ertunga Günder, partisinden istifa ederek İYİ Parti’ye katıldı.

AK Parti Aliağa İlçe Yöneticilerinden Ertunga Günder, partisinden istifa edip İYİ Parti’ye üye oldu. Şahsi sosyal medya hesabında konuyla ilgili paylaşımda bulunan İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, “Mevcut AK Parti İlçe Yöneticilerinden, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ertunga Günder abimiz de İYİ’ler ve cesurlar hareketine katılmışlardır. Aydınlık geleceğin teminatı İYİ’ler ailesi her geçen gün büyüyor.” ifadelerini kullandı.

“Partimize katılanların sayısı gün geçtikçe artıyor”

Ertunga Günder’in partilerine katılımının ardından değerlendirmede bulunan İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, Meral Akşener’in mücadelesine desteğin çığ gibi büyüdüğünü vurguladı. Partilerine her kesimden, toplumda önemli yer tutmuş şahsiyetlerin katılım sağladığını ifade eden Yavuz Adar, “Her geçen gün hem ilçemizde hem de Türkiye genelinde iyiler ve cesur hareketi olan Meral Akşener’in onurlu mücadelesine destek çığ gibi büyüyor. Partimize üye olmaya gelenler de bunun göstergesidir. Hem genelde hem yerelde iktidar partisinden istifa edip partimize katılanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Geçmişte Sedat Sarı ile başlayan, sonrasında 18 yıllık kurucu üyesi, şimdi de ilçe başkan yardımcısı olan bir arkadaşımızın partimize üyeliğini yapmış bulunmaktayız. Bu durum bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor.” dedi.

“Biz birlikte Aliağa’yız”

İYİ Parti’nin korku iklimini yıktığını vurgulayan Yavuz Adar, “Bizleri umut gören herkesi İYİ Parti güneşi altında siyaset yapmaya davet ediyorum. İYİ Parti korku iklimini yıkmıştır, umut iklimini yeşertmiştir. Bu da ayrıyeten bizi mutlu etmektedir. Partimize üye olan tüm dostları, tüm vatandaşlarımızı saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Bizim bir sloganımız var ‘Biz birlikte Aliağa’yız.’ Hep birlikte, Aliağa için daha iyiye, daha ileriye düsturu ile her bir vatandaşımızı İYİ Parti ile iktidar yürüyüşüne katılmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler