131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

CHP’DEN BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ

18 Ekim 2021, Pazartesi 06:35

     


Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı, birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenledi.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, yönetimi ve partililer birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen yemeğe CHP Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP İl Başkanı Yardımcısı Özcan Durmaz, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, CHP Kınık İlçe Başkanı Ahmet Kanat, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, CHP’li Aliağa Belediye Meclis Üyeleri, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar ve yönetimi, Atatürkçü Düşünce Derneği Suat Kıvılcım Çağan, Emekli Sen Aliağa Şube Başkanı Sebahattin Yeşiltepe ve yönetimi, Alevi Kültür Derneği Aliağa Şube Başkanı Celal Süslü ve yönetimi, Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, mahalle muhtarları, CHP İzmir İl Yöneticileri ve partililer katılım gösterdi.

Özlem Şan Oğuzhan, “Dersimize iyi çalışacağız”

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, programda yaptığı konuşmada, “Hepinizin bildiği üzere kısa bir süre önce ilçe ve il danışma kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik. Bu buluşmalarda gördük ki gerçekten hedefe odaklanmış, kişisel meseleleri bir kenara bırakmış, geçmişten aldığı derslerle iktidara doğru emin adımlarla yürüyen bir ekibin parçasıyız. Yerelde ve genelde iktidar olmanın yolu halka dokunmaktan geçiyor. Dolayısıyla her partili tek tek bir ilçe başkanı gibi, bir milletvekili gibi ve hatta bir genel başkan gibi çalışmak, partimizin politikalarını, ülke ve bölge sorunlarına çözüm önerilerini çevresindeki herkese anlatmakla yükümlüdür. Bunun için önce dersimize iyi çalışacağız. Yapılması gereken ne varsa birbirimizin eksiğini tamamlayarak, birlikte omuz omuza gerçekleştireceğiz. Ülke tek adam rejiminde her gün fakirleşiyor. Her gün demokrasiden uzaklaşıyor. Çoğunluğu mutsuz bir Türkiye’de yaşıyoruz. Bu tabloyu değiştireceğiz.” Dedi.

Cemil Tugay, “Bunları artık gönderelim ve bu iş bitsin”

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın ardından Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Tugay konuşmasına davetlileri selamlayarak başladı. Tugay, “Birlik ve beraberlik için buradayız. Sizleri bu kadar güzel bir tablo içerisinde görünce umudumuz, mücadele isteğimiz artıyor. İstiyoruz ki hemen seçim olsun. Bunları artık gönderelim ve bu iş bitsin. CHP hem kurumsal yapısıyla hem kurucu lideriyle hem de örgüt üyelerinin içindeki o cevherle bu ülkenin bağımsız, özgür, güçlü, demokrat, eşitlikçi, adalete sahip bir ülke olması için mücadele etmiş en büyük güçtür.” ifadelerini kullandı.

Mustafa Özuslu, “Şimdi Cumhuriyet Halk Partisi zamanıdır”

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın ardından CHP Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edildi. Özuslu, “Bir menzile doğru gidiyoruz. Gerçek olan şey şu, bunlar gidici. Anketlerdeki oy oranları artık gerçekten iktidardan düşeceklerinin kanıtı. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, ‘Benim iki tane eserim var, bir tanesi Türkiye Cumhuriyeti, ikincisi Cumhuriyet Halk Partisi’ demişti. İşte şimdi Cumhuriyet Halk Partisi zamanıdır. Sadece Türkiye’de mi CHP zamanıdır? Hayır. Aliağa’da da CHP zamanıdır. Ona da sıra gelecek. Ayın 23 ve 24’ünde İzmir Büyükşehir Belediyesi tüm kurumsal kimliğiyle, başta başkanı Tunç Soyer ile beraber Aliağa Demokrasi Meydanı’nda olacak. Türkiye’nin en seçkin sanatçıları, en seçkin siyasetçileri, en seçkin müzik insanları iki gün Aliağalılar için burada olacak.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından müzisyenler Murat Şenol ve Ali Musa Tunç şarkı ve türküleriyle davetlileri eğlendirdi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler