131019098
19 Mart 2024, Salı

SİYASİLERDEN BAYRAM MESAJLARI

19 Temmuz 2021, Pazartesi 06:22

     


Kurban Bayramı dolayısıyla Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve siyasi partilerin Aliağa ilçe başkanları bayram tebrik mesajları yayımladı.

Kurban Bayramı kapsamında Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Aliağa’daki siyasi parti temsilcileri Aliağalıların bayramını kutladı. Bu kapsamda Belediye Başkanı Serkan Acar, “Yasaksız ve birlikte geçireceğimiz bu bayramda hepimize sağlıklı, mutlu ve keyifli bir bayram diliyorum. Bayramımız mübarek olsun.” İfadelerini kullandı.

Hamdi Erdem, “Gelecek bayramlara pandemisiz ulaşmayı diliyorum”

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, “ Kurban Bayramı’nın başta ülkemize daha sonra Aliağamıza hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Gelecek bayramlara sağlık, mutluluk, huzur ve pandemisiz ulaşmayı diliyorum. Bu vesileyle Aliağalı vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum.” Dedi.

Özlem Şan Oğuzhan, “Bayramın huzur, mutluluk, sağlık getirmesini diliyorum”

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ise, “Aliağalı vatandaşlarımızın bayramını kutluyor esenlikler diliyorum. Pandemi gölgesinde geçirdiğimiz bayramların artık son bulmasını diliyorum. İçinde bulunduğumuz Kurban Bayramı’nın başta ülkemize sonra İzmirimize daha sonra da Aliağamıza huzur, mutluluk, sağlık getirmesini diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Abdurrahim Aydemir, “Bayramlaşırken pandemi döneminde olduğumuzu unutmayalım”

MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, “ Aliağalı vatandaşlarımızın bayramını kutlarken pandemi döneminde olduğumuzu hatırlatmak isterim. Dolayısıyla bayramlaşırken pandemi kurallarına uyulması virüsün ilerleyen dönemlerde tırmanışa geçmesini engelleyecektir. Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diler herkesin bayramını kutlarım.” Şeklinde konuştu.

Yavuz Adar, “Bir yılı aşkındır uğraştığımız pandemiden kurtulmayı diliyorum”

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, “Tüm Aliağalıların Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Ağız tadıyla, sağlık sıhhatle, mutluluk, huzurla bir bayram geçirmeyi diliyorum. Bir yılı aşkındır uğraştığımız bu pandemiden kurtulmayı diliyorum. Mübarek Kurban Bayramı’mızın ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Gül Ekici ve Fatih Polatlı, “İslam Alemi’nin ve ülkemiz halklarının bayramını kutlarız”

HDP Aliağa İlçe Eş Başkanları Gül Ekici ve Fatih Polatlı, “Savaşın, sömürünün olmadığı bir dünyada adaletin, barışın ve kardeşliğin kurulacağı yeni bir yaşam umuduyla İslam Alemi’nin ve ülkemiz halklarının Kurban Bayramı’nı kutlarız.” İfadelerini kullandı.

Mahmut Koç, “Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum”

Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, “Kucaklaşma, yardımlaşma, dayanışma ve yakınlaşma günü olan Kurban Bayramı'nın birbirimizi daha iyi anlamamız, farklılıklarımıza anlayışla yaklaşmamız, birliğimiz ve dirliğimizi güçlendirerek sorunlarımıza hep birlikte çözüm bulmamızın yanında adaletin, hoşgörünün ve sağduyunun hakim olduğu bir iklime vesile olmasını temenni ediyorum. Bayramlar müminlerin kıyam günleridir; kardeşliklerini hatırlama günleridir. İslam coğrafyalarındaki kan, gözyaşı ve zulüm içindeki Müslüman kardeşlerimizin, kıymetli Aliağalı hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.” şeklinde konuştu.

(ESİN ÇETİN 







 
Son Eklenen Haberler