CHP’Lİ BAŞKANA İYİ PARTİ’Lİ YARDIMCI
19 Eylül 2019, Perşembe 06:50Tweet |
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy İYİ Parti’li Belediye Meclis Üyesi Halil Akbulut’u Başkan Yardımcısı olarak atadı.
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, İYİ Parti’li Belediye Meclis Üyesi Halil Akbulut’u Başkan Yardımcısı olarak atadı. Demokratik ve eşitlikçi bir yönetim anlayışını Menemen’de hakim kılmak isteyen ve bütün icraatlarında bu düsturla hareket ettiğini belirten Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, İyi Parti’li bir Başkan Yardımcısı ile çalışma kararı aldı. Toplumsal uzlaşmayı güçlendirmek amacıyla, ortak paydaları ön plana çıkararak bu kararı alan Başkan Serdar Aksoy, “Farklı kimliklerden, farklı geleneklerden gelen siyasilerin yan yana olabildiğini göstermek istiyoruz” dedi.
“Ortak paydamız Menemenliye en iyi hizmeti vermek”
Parçalama değil, birleştirme siyaseti yapmak gerektiğini belirten Başkan Aksoy, seçim süreci boyunca da büyük desteklerini gördüğü seçim ortağı İyi Parti’den bir Başkan Yardımcısı ile çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Aksoy, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da her zaman dile getirdiği gibi toplumsal bir uzlaşma içinde olmalı, ortak paydalarımız etrafında bir araya gelerek çalışmalıyız. Bizim Menemen’deki ortak paydamız Menemenliye en iyi hizmeti vermek, Menemen’i gelişmiş, mutlu insanların yaşadığı bir şehir haline getirmektir. Ülkemizin ve şehrimizin buna ihtiyacı var” ifadelerini kullandı. Yeni Başkan Yardımcısı Halil Akbulut’a başarılar dileyen Başkan Aksoy, iyi bir çalışma dönemi geçireceklerine inandığını söyledi.
“Cumhuriyetin öz değerleri ile ilgili aynı kaygıları taşıyoruz”
Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin vatan ve cumhuriyetin öz değerleri ile ilgili aynı kaygıları taşıdığına dikkat çeken yeni Başkan Yardımcısı Halil Akbulut, iki partinin birbirinden çok da farklı olmadığını söyledi. Seçimi birlikte kazandıkları, birlikte yol yürüdükleri ve beraber aynı sıkıntılara göğüs gerdikleri Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un uygun görmesi ile Başkan Yardımcılığı görevine geldiğini belirten Halil Akbulut, mesleğinde 26 yılını doldurmuş, birçok projelere imza atmış bir inşaat mühendisi olarak bilgileri ile başkana elinden gelen desteği vereceğini ifade etti. Menemen Belediyesi’ni bir enkaz olarak devraldıklarını ve yapılacak çok iş olduğunu anlatan Akbulut, “Biz Serdar Başkan ile birlikte doğru işler yapılabileceğini, doğru projelerin hayata geçirilebileceğini göstermek için göreve geldik. Önemli olan 5 yıllık süreçte başarılı olmak ve sonraki seçimlerden de başarıyla çıkarak Başkanımız ile birlikte yol yürümek” dedi.
(ESİN ÇETİN)

İzmir Büyükşehir Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında

TOBB ALOSBİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde uygulanan proje kapsamında belirlenen

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’da Uzunhasanlar ve Karakuzu mahallelerine

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın başkanı olduğu

ALTO ve ALOSBİ iş birliğiyle düzenlenecek konferansta, vergi denetim süreçlerine

Devrimci Emekliler Sendikası (Dev Emekli-Sen) Aliağa Şubesi, 1. Olağan Genel Kurulu’nu

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynanan 8.hafta karşılaşmasında Aliağaspor FK,

İstanbul SEO Ajansı, dijital dünyada işletmelerin başarısını önceleyen bir

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, TCDD ile ortak işletilen

CHP Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alp Günay Bayrak, Huracan

İzmir’de yaşayan SMA TİP 2 hastası Zümra bebek için seferberlik

İzmir Valisi Süleyman Elban, yılbaşından bu yana düzenlenen 228 operasyonda

İzmir Gemi Söküm Koordinasyon Grubu, Aliağa’daki gemi söküm

LOGISTECH Fuarı’nda gerçekleştirilen oturumda, Aliağa Limanları’nın

Aliağa Ticaret Odası, Pilz Türkiye ve Bilge Akademi iş birliğiyle düzenlenecek

2026 Mali Yılı Performans Programı ve 2026 Mali Yılı Bütçe Tasarısı, Aliağa

Savunma Sanayii Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen

Menemen’de görevli infaz koruma memuru Gökhan Haskan’ın DMD

Spor ayakkabılar, günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrenin ardından göreve

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 7. haftasında Aliağaspor FK, deplasmanda karşılaştığı Muş

Aliağalı taekwondocular, Arnavutluk'un Başkenti Tiran'da düzenlenen turnuvadan

İYİ Parti İzmir Milletvekili Hüsmen Kırkpınar, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı

Hayat bazen insanın önüne kapılar kapatır, ama o kapıların ardında bambaşka

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Aliağa’ya gelerek

Aliağa’da, Demokrasi ve Kültür Derneği kuruldu. Dernek başkanı Sabahattin

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir’deki

Aliağa Gemi Geri Dönüşüm Tesisleri'nde meydana gelen iş kazasında,

İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, İzmir'deki

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski tip sürücü belgelerinin