131019098
23 Nisan 2024, Salı

GÜNGÖR, “BİZDEN ÖNCESİNİ DEĞİL GELECEĞİ KONUŞACAĞIZ”

19 Kasım 2019, Salı 07:18

     


CHP’nin Aralık ayında yapılacak olan ilçe kongresindeki başkan adaylarından Erol Güngör, seçilmesi halinde farklı bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini vurguladı. Güngör, “Partililerimize tribünden maç izler gibi olanı biteni izlettirmeyeceğim. Herkes sahaya inecek ve çalışmalara dâhil olacak.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanlığı’nda kongre süreci başladı. Partinin delege seçimi takvimi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Buna göre delege seçimleri 18 Kasım’da Çoraklar Mahallesi ile başladı. Merkez mahalleler olan Yeni Mahalle, Yalı Mahallesi, Siteler Mahallesi, Kültür Mahallesi, Kurtuluş Mahallesi, Kazım Dirik Mahallesi ve Atatürk Mahallesi’nin ise delege seçimleri 1 Aralık’ta 10.00 ile 18.00 saatleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

“ARTIK BİR ŞEYLERİN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR”

Kongre süreci devam ederken CHP Aliağa İlçe Başkan Adaylarından Erol Güngör adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Aliağa Belediye Meclis Üyesi ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilen Güngör, 2015’ten bugüne de Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl Delegesi. Güngör, 2019 yerel seçimlerinde de partinin Aliağa Belediye Başkan Aday Adaylarındandı. Deneyimlerini paylaşmanın doğru olacağına inandığı için CHP Aliağa ilçe Başkanlığı’na aday olduğunu söyleyen Erol Güngör, “İki dönemdir seçim kaybeden CHP’de artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Beni daha önce belediye meclis üyeliği görevine seçen değerli Aliağa halkına bir borcum olduğunu hissettiğim için aday oldum. Yerel yönetimdeki deneyim ve tecrübelerimi partililerim ve Aliağalı hemşerilerimle paylaşmak istiyorum” dedi.

“HEP BERABER KAZANIM ELDE EDECEĞİZ”

İlçe başkanlığına seçildiği takdirde neler yapacağına dair de bilgiler veren Güngör, şuana kadar yapılanların dışında bir yöntem anlayışını benimseyeceklerini vurguladı. Güngör, “Partimize karşı gönül kırgınlığı olan isimler var. Bu arkadaşlarımıza ulaşıp tekrar beraber kol kola yürümeye başlayacağız. Bir sene içerisinde partiye kırgın kimse kalmayacak. Bunun yanında partililerimize tribünden maç izler gibi olanı biteni izlettirmeyeceğim. Herkes sahaya inecek ve çalışmalara dâhil olacak. Bu iş bir kişinin tek başına yapacağı bir şey değil. Herkes elini taşın altına koyacak. Bizden öncesini değil gelecekte neler yapmalıyız onu konuşup tartışacağız. Aliağalılar olarak hep beraber kazanım elde edeceğiz. ” diye konuştu.

“MAHALLE MECLİSLERİ KURACAĞIZ”

İlçe Başkanı seçilmesi halinde yerel yönetimdeki hedeflerini de açıklayan Erol Güngör, Aliağa’da yerel iktidarı yeniden kazanacaklarını ve bu başarıyı elde edebileceklerine inandıklarını vurguladı. Güngör, “Öncelikle muhtarlar ile çok iyi ilişkiler içerisinde olacağız. Mahalle meclisleri kuracağız. Bölgede belirlediğimiz yönetimden isimler bölgenin sorunlarına yönelik yaptığı çalışmaları rapor olarak bize sunacaklar. Ben de bu sorunları büyükşehir belediyesinin meclis toplantılarına kadar taşıyacağım ve çözüme ulaşmasını sağlayacağım. Çözüm odaklı bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz” dedi.

“RAKİP DEĞİL, DAVA ARKADAŞI OLARAK GÖRÜYORUM”

Aralık ayında gerçekleştirilecek ilçe başkanlığı seçiminde aday olacak diğer isimleri rakip olarak değil, bir dava arkadaşı olarak gördüğünü sözlerine ekleyen Güngör, “Biz bu yarışı kazanırsak herkesi kucaklayacak, kaybedersek de sımsıkı birbirimize sarılacağız” dedi. Delege seçimlerinde yer alacak mavi liste için de çağrıda bulunan Erol Güngör, “Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş değerli dava arkadaşlarım. Bizler partimizi iktidara taşımayı amaç edinmiş kişiler olarak; gruplaşmadan, ayrışmadan ve dışlamadan, katılımcılık bilinciyle hareket etmeliyiz. Bu anlamda yapılacak olan delege ve ilçe başkanlığı seçimlerinde özgür iradenizle partimizi iktidara taşımak için en doğru kararı vereceğinize inancım tamdır. Şimdi, Aliağamız için hep birlikte harekete geçiyoruz. Mavi listelerde buluşmak dileğiyle.” ifadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler