131019098
19 Nisan 2024, Cuma

KILIÇDAROĞLU’NA TEHDİDE OĞUZHAN’DAN AÇIKLAMA

19 Kasım 2020, Perşembe 06:09

     


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tehdit edilmesine tepki gösteren CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, şahsi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tehdit edilmesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Oğuzhan paylaşımında, “Bir organize suç örgütünün sözde lideri, ağıza alınmayacak sözlerle bu ülkenin ana muhalefet partisinin genel başkanını tehdit etmiştir. Bu şahsın böyle bir özgüveni kendisinde nasıl bulduğu, kimlerden cesaret aldığı, kimlerin sırtını sıvazladığı hepimizin malumudur. Adı geçen şahsın Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu için sarf ettiği sözler ülkemizde hukukun ve adalet sisteminin ne hale geldiğini tam olarak göstermektedir. Bundan birkaç yıl önce, Sayın Recep Tayyip Erdoğan hakkında “çakma Rizeli yezit” gibi sıfatları kullanarak benzer tehditler savuran bu mafya lideri, beklenilenin aksine ödüllendirilerek aftan yararlandırılmış, özgürlüğüne kavuşmuştur.” İfadelerini kullandı.

“Ülkücü' den mafya, mafyadan ülkücü olmaz!”

Hiçbir tehdidi kabul etmeyeceklerini dile getirerek sözlerine devam eden Oğuzhan, “Dünden aldığı cesaretle bugün saf değiştirerek Atatürk’ün mirası olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel başkanına saldıran ve kendisini “ülkücü” olarak tanıtan bu mafya bozuntularına, sözde kabadayılara asla pabuç bırakmayız. Genel Başkanımıza nereden ve kimden gelirse gelsin hiç bir tehdidi kabul etmeyiz. Bu kişiye arka çıkan, sırtını sıvazlayarak birlikte resim vermekten çekinmeyen MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, özel af yasası hazırlayarak kurtardığı bu şahsın söylediği her sözden, yaptığı her eylemden birinci derecede sorumludur. Sayın Bahçeli hala bu kişiye arka çıkmaya devam edecekse, kendisine Alparslan Türkeş'in şu sözlerini hatırlatmak isterim: "Ülkücü' den mafya, mafyadan ülkücü olmaz!” Bu ülkenin hala vicdanlı ve hukukun üstünlüğüne inanan savcılarını göreve davet ediyorum. Devletin gücü, kendisini devletten üstün görenlerin karşısında kendini hissettirmezse, bugün Sayın Genel Başkanımıza yapılan tehdit ve hakaretler dün Sayın Erdoğan’ı hedef aldığı gibi yarın da bir başkasının canını yakmaya çalışacak, hedef alacaktır.” dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler