26 Ekim 2024, Cumartesi

Veysel Şahin, “14 Mayıs zaferine doğru yola çıktık”

20 Nisan 2023, Perşembe 06:57

     


MHP İzmir İl Başkanlığı tüm milletvekili adayları ile ilçelerde faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Aliağa’da da iftar programı düzenlendi. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “İşçimizle, köylümüzle, esnafımızla, memurumuzla, emeklimizle ve gençlerimizle kol kola 14 Mayıs zaferine doğru yola çıktık” dedi.

MHP İzmir İl Teşkilatı hazırladığı milletvekili adayları çalışma programı ile otuz ilçede saha çalışmalarını sürdürüyor. Milletvekili adayları gruplar halinde ilçelerde ziyaret ve toplantılara katılıyor. Çalışmalar kapsamında Aliağa Belediye Kapalı Spor Salonu’nda da iftar programı düzenlendi. İftara MHP İl Başkanı Veysel Şahin, MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ve MHP İzmir Milletvekili Adaylarının yanı sıra, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir ve partililer katıldı.

“Türkiye Yüzyılı’na doğru koşuyoruz”

Seçim çalışmaları ile ilgili açıklama yapan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “ Hem konularının uzmanı, hem de hemşerilerimizle bütünleşmiş adaylarımızla sahadayız. İşçimizle, köylümüzle, esnafımızla, memurumuzla, emeklimizle ve gençlerimizle kol kola 14 Mayıs zaferine doğru yola çıktık. Hemşehrilerimizle birlikte 2023 Lider Ülke Türkiye hedefine koşar adım ilerliyoruz. Türk milliyetçileri olarak Atatürk’ün çağdaş uygarlık hedeflerinden sapmadan Türkiye Yüzyılı’na doğru koşuyoruz. Adaylarımızın hepsi sahada gece gündüz demeden çalışıyor. Çok güzel haberler geliyor.” ifadelerini kullandı.

“Bayramdan sonra hazırladığımız programlar daha farklı olacak”

MHP’nin İzmir adayları için saat ve gün kısıtlaması olmadığını söyleyerek böyle bir mücadelede boş geçirilecek vakit olmayacağını ifade eden Şahin, “İzmir’deki bütün dava arkadaşlarımız ve adaylarımızla birlikte Türkiye Yüzyılına doğru azim ve kararlılıkla yürüyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte iftardan sahura, gündüzden akşama kadar seçmenlerimizle birlikteyiz. Ramazan Bayramımızdan sonra hazırladığımız programlar daha farklı içerik ve mesajlarla dolu olacak, şimdiden bunları planlıyoruz” dedi.

“Zafer müjdesini insanımızın gönlünde ve gözünde görüyoruz”

Adaylarının İzmir’de büyük bir teveccühle karşılaştığını söyleyen Şahin, “Adaylarımızın İzmir’in genelinde karşılaştığı manzara, milletimizin bizi bağrına bastığının ve çok iyi anladığının nişanesidir. Partimizin ve Cumhur İttifakı’nın 14 Mayıs seçimlerinden zaferle çıkacağının müjdesini insanımızın gönlünde ve gözünde görüyoruz. Adaylarımızın gayretlerine, çalışma arkadaşlarımın disiplin ve özverisine teşekkür ediyorum. Asıl önemlisi de en çok bizi anlayan ve bağrına basan hemşehrilerime de gösterdikleri teveccüh için müteşekkirim” diye konuştu.

“30 ilçemizde aynı dikkatle çalışıyoruz”

Her ilçede aynı özveri ve disiplinle çalışma yapacaklarını da vurgulayan Veysel Şahin, “İzmir’in sorunlarından tutun da ülkemizin atılımlarına kadar her alanda söyleyecek çok sözümüz var. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin millet ve devlet hassasiyetinden bir adım bile ayrılmadan 30 ilçemizde aynı dikkatle çalışma yürütüyoruz. Her insan bizim için önemlidir. Hiçbir hemşerimizden vazgeçmeden tüm adaylarımızla sahadayız” dedi.

(SAMİYE ÖZTÜRK) 







 
Son Eklenen Haberler