131019098
26 Nisan 2024, Cuma

Gönül Seferberliği’nin 3. etabı başladı

20 Haziran 2022, Pazartesi 06:14

     


AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda Gönül Seferberliği Modeli’nin 3. etabı başlatıldı. Bu kapsamda 30 ilçede eş zamanlı ziyaretler gerçekleştirildi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Gönül Seferberliği Modeli’nin 3. Etabı, aralarında Aliağa’nın da bulunduğu 30 ilçede eş zamanlı olarak başlatıldı. Programlar kapsamında, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli öncülüğünde, il ve ilçe yöneticileri, ilçelerdeki STK’ların temsilcileri ve teşkilat mensupları ile görüşüp esnaf, oda ve muhtar ziyaretleri gerçekleştirdi. Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde temaslarda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Yağmur çamur, gece gündüz demeden milletimizin her kesimine dokunuyor, taleplerini etkili bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Milletimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yaşar Demir, “Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz”

İçlerinde Aliağa’nın da bulunduğu 30 ilçede devam eden çalışmalar kapsamında Kerem Ali Sürekli ve yönetimi Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirirken AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir ise parti yönetiminin henüz oluşmamasından kaynaklı partililerle birlikte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Yaşar Demir, “Gönül Seferberliği Modelimizi Aliağa’da da yaşatıyoruz. Henüz yeni atandığım için yönetimimiz hala oluşmadı. Yönetimi ben oluşturacağım. Ama biz çalışmalarımıza partililerimizle devam ediyoruz. Bu kapsamda Aliağa’da bulunan Huzurevimize, Çaltılıdere’de bulunan Özel Eğitim Birimi’ne ve STK’lara ziyaretler gerçekleştirdik. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler