131019098
8 Mayıs 2024, Çarşamba

HER MAHALLEYE SİYASİ VE HUKUKİ İŞLER BAŞKANI

20 Ağustos 2021, Cuma 06:19

     


AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda Ege Bölgesi Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı Toplantısı yapıldı. Toplantıya Aliağa’nın da içinde bulunduğu 30 ilçenin AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları katıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda Ege Bölgesi Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı Aylık Olağan Toplantısı gerçekleşti. Yapılan toplantıya AK Parti Ege Bölgesi Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Dr. Mehmet Nil Hıdır ve AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar katılım gösterdi. Toplantıya Aliağa’dan AK Parti Aliağa İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Bircan Gökçe katıldı.

Afgan mülteciler konusu konuşuldu

Toplantı sonrasında açıklamada bulunan AK Parti Aliağa İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Bircan Gökçe, “ Ege Bölge Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Nil Hıdır ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Yaşar Kırkpınar’ın katılımı ile yapılan 30 İlçe Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları Toplantısı’na Aliağa olarak katılım sağladık. Toplantı gündemimizde genel olarak Afganistan’dan gelen mülteciler, orman yangınları, sel felaketi vardı. Hükümetimizin genel olarak gündemdeki konulara yaklaşımı ve her türlü çözüm faaliyetleri hakkında bilgilendirilmelerde bulunuldu” dedi.

“Her mahallemizde Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı kurduk”

AK Parti Ege Bölgesi Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Dr. Mehmet Nil Hıdır’ın başkanlığında başlatılan bir çalışmadan da bahseden Bircan Gökçe, “AK Parti İzmir Siyasi ve Hukuki İşler Başkanımız Ali Aslan da bu çalışmamızı yürütmemizde bize destek oluyor. Önce bir komisyon kuruyoruz. 30 ilçede bu komisyonlar kuruldu. Aliağa olarak her mahallemizde bir Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanlığı kurduk. Her mahalleye birer Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı atadık. Bu komisyonların ve birimlerimizin görevleri arasında esnaf ziyaretleri, mahalle ziyaretleri, hasta ziyaretleri var. Teşkilat çalışmalarımız nasılsa biz de birimimizde aynı şekilde çalışmalarda bulunuyoruz. Sırada Sandık Başı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığımız olacak. Her sandığımızın başında bir başkan olacak. 2023 - 2024 hedeflerine ulaşmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler