131019098
26 Nisan 2024, Cuma

CHP İLÇE KADIN KOLLARI SEÇİMİ BUGÜN

21 Şubat 2020, Cuma 06:17

     


CHP Aliağa Kadın Kolları seçimi bugün yapılacak. CHP Aliağa İlçe Kadın Kolları’nda başkanlık için Figen Kaya ve Güneş Ataş aday oldu. Mevcut başkan Seçil Adalet Işık ise aday olmayacağını açıkladı.

CHP Aliağa İlçe Kadın Kolları’nın Olağan Kongresi bugün saat 11.00'da parti ilçe binasında yapılacak. İki adaylı gerçekleştirilecek seçime Figen Kaya Beyaz Listeyle, Güneş Ataş ise Sarı Listeyle katılacak. Mevcut başkan Seçil Adalet Işık ise yaptığı yazılı açıklamayla aday olmayacağını belirtti. Seçil Adalet Işık açıklamasında, “CHP Kadın kolları seçiminde tüm aday olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hayatımın sonuna kadar yaşamı paylaştığımız doğa ve tüm canlılar ile ezilen halklar, yok sayılan ırk ve mezhepler adına mücadele edeceğimi, her türlü cinsiyetçi, dinsel, sınıfsal ve mezhepsel baskı ve ötekileştirme politikalarına her kimden gelirse gelsin karşı duracağımı belirtmek ve bu süreçte kadın kolları ilçe başkanlığına aday olmayacağımı bildirmek istiyorum. Aday olmam yönünde istek ve arzusunu bana ulaştıran partililerime ve birlikte hak hukuk adalet mücadelesi verdiğimiz, partimizi yerelde ve genelde iktidar yapmak için canla başla, sokak sokak, ev ev çalıştığımız başta yönetim kurulum olmak üzere tüm yoldaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm örgütümüz ve başta kadınlarımız en doğru seçimi yapacak, laik demokratik adil bir ülke için elini taşın altına koymuş ve koyacak olan herkesin hakkını teslim edecektir” ifadelerini kullandı.

“Sarı listede buluşalım”

CHP Aliağa İlçe Kadın Kolları Adayı Güneş Ataş, adaylığı ile ilgili şahsi sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Yeşiliyle, mavisiyle, kırmızısıyla, beyazıyla, moruyla, tüm renklerin kardeşliğiyle, etnik kimlik üzerinden siyaset değil barışçıl bir siyaset yapmak anlayışıyla, el ele omuz omuza sizlerin bana vereceği güç ve destekle sarı listede buluşalım. CHP Kadın Kolları Başkanlığı’na adayım.” dedi.

“Tüm partililerimiz davetlidir”

Adaylığını sosyal medya hesabından duyuran Figen Kaya ise, “Biz kadınlar Cumhuriyet Halk Partisi gibi köklü bir partinin adayı olarak yola çıkıyoruz. Yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Kadın Kolları olağan kuruluna tüm partililerimiz davetlidir.” ifadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler