131019098
28 Mart 2024, Perşembe

HAMZA DAĞ, ULAŞZADE AİLESİ’NE İFTARA GİTTİ

21 Mayıs 2019, Salı 07:06

     


AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Necip Nasır, iftar yemeğinde CHP Aliağa Belediye Meclis Üyesi Orhan Ulaşzade’nin evine konuk oldular.

AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Necip Nasır, Pazar günü akşamı Aliağa’ya gelerek iftar yemeğinde CHP Aliağa Belediye Meclis Üyesi Orhan Ulaşzade’nin evine konuk oldular. Hamza Dağ, 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde Orhan Ulaşzade’nin de aralarında bulunduğu İzmir’deki bazı CHP’li belediye meclis üyesi adaylarının terör örgütleriyle bağlantılı olduğunu iddia etmiş ve bu süreçte karşılıklı açıklamalar yapılmıştı. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde yaşanan bu sürecin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır’ın aracılığıyla CHP Aliağa Belediye Meclis Üyesi Orhan Ulaşzade ile iletişime geçerek aileyle tanışmak ve misafir olmak istediğini iletti. Bu yaklaşıma olumlu cevap veren Orhan Ulaşzade, AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Necip Nasır ile beraberindeki AK Partili heyeti iftar yemeğinde misafir etti. Hamza Dağ, iftar yemeği sonrası ziyaretle ilgili fotoğrafları şahsi sosyal medya hesabında paylaşarak “Bugün iftarımızı Aliağa'da Ulaşzade ailesi ile birlikte açtık.” notunu ekledi. AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır da ziyaretle ilgili görselleri paylaşarak, “Aliağa'da, değerli dostlarım Ulaşzade ailesinin iftar yemeğine, Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Sn. Hamza Dağ ile beraber misafir olduk. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Orhan Ulaşzade, “Gönül alma ziyaretiydi”

Hamza Dağ ile Necip Nasır’ın ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan CHP Aliağa Belediye Meclis Üyesi Orhan Ulaşzade ise, bunun bir gönül olma ziyareti olduğunu vurgulayarak, “AK Parti Milletvekili Sayın Hamza Dağ ve Sayın Necip Nasır’ın evimize gerçekleştirdiği ziyaret, Yerel Seçim sürecinde yanlış bilgilendirmeden kaynaklı yapılan talihsiz açıklamadan ötürü şahsıma ve aileme karşı bir gönül alma ziyaretidir. Gönül almak istediler. Hep birlikte iftarımızı yapıp sohbet ettik. Bunun altında başka bir şey aramak doğru olmaz.” diye konuştu.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler