23 Ekim 2024, Çarşamba

Muhabbet Çayı’nda sorunlar konuşuldu

21 Kasım 2022, Pazartesi 07:03

     


Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın il genelinde düzenlediği ‘Muhabbet Çayı’ programı Aliağa’da gerçekleştirildi.

Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı, ilçelerde ‘Muhabbet Çayı’ programı kapsamında organizasyon düzenliyor. Bu kapsamda geçen hafta Aliağa’da Muhabbet Çayı organizasyonu düzenledi. Düzenlenen programa, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Saadet Partisi İl Teşkilat Başkanı Yaşar Eroğlu, Aliağa Belediye eski Başkanı Tansu Kaya, Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, yönetimi ve vatandaşlar katıldı.

Toplantı Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç’un konuşmasıyla başladı. Koç, “Bu toplantımız çay bahane sohbet şahane babında bir toplantı olacak. Milli Görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partimizin iktidarına vesile olmasını Cenab-ı Allah bizlere nasip eylesin. Saadet Partisi’nin üyeyle ilgili bir takım sorun ve sıkıntıları var. Bizzat benim yaşadığım bir hususu dile getirmek istiyorum. Saadet Partisine üye olmak isteyen halkımız artık AK Parti’den kesin ümidini kesmiş. Fakat yetkili ve etkili oldukları için korkuyorlar ve bizim partimize üye olmaktan çekiniyorlar. Bizim bu konunun üzerine gidip bu sıkıntıları aşmamız gerekiyor. Bu sorunların üzerine gidip bu korkuyu yeneceğiz.” Dedi.

Konuşmanın ardından Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran vatandaşlardan gelen ‘Saadet Partisi neden Millet İttifakı ile birlikte hareket ediyor? Geçlerin Saadet Partisi’ne yönelmelerini nasıl sağlamayı düşünüyorsunuz?’ gibi soruları cevapladı. Başkan Mustafa Erduran, “Türkiye’nin zararına olan hiçbir faaliyete imza atmayacağız. Bu konu da milletimizin içi rahat olsun. Bütün partilerin mutabakata bağlı kalacağından da milletimizin şüphesi olmasın.” İfadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler