23 Ekim 2024, Çarşamba

İYİ Parti’de hedef en az 8 milletvekili

21 Aralık 2022, Çarşamba 07:06

     


İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, partisinin Aliağa ilçe başkanlığını ziyaret etti. Çıray, parti olarak genel seçimlerdeki hedeflerinin, İzmir’in iki seçim bölgesinde, toplamda en az 8 milletvekili olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’na yeni seçilen Tuğba Oktay Bor ve yönetim kurulunu tebrik etmek amacıyla ziyarette bulundu. Çıray’ın ziyaretinde, İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Tuğba Oktay Bor ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra İYİ Parti Aliağa Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı da hazır bulundu.

“Her yönetim değişimi yeni bir heyecan ve istek getirir”

Yeni seçilen başkanı ve yönetim kurulunu ziyarete geldiğini belirten Aytun Çıray, “Yeni bir yönetim kurulu oluşurken aynı zamanda bir kadın ilçe başkanının olması ayrıca güzel. Her yönetim değişimi bir kan değişimidir. Yeni bir heyecan ve istek getirir. Önümüzde zor bir dönem var, seçim dönemine girdik. Saha çalışmasının çok önemli olduğu bir süreçte yeni yönetim görevi üstüne aldı. Yeni kurulan bir parti olduğumuz için bu bölgenin tek milletvekili benim. Dolayısıyla bizim her yerde olabilmemiz imkansız. İnşallah önümüzdeki seçimlerde çok sayıda milletvekilimiz olacak ve seçimlere daha rahat bir konjonktürde gireceğiz.” Dedi.

“İYİ Parti CHP’nin iç işlerine karışıyormuş algısı yaratmak istiyorlar”

Bazı basın kuruluşlarında İYİ Parti hakkında algı yaratılmaya çalışıldığını dile getiren Çıray, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği ‘Bir parti başka bir partinin iç işlerine karışmamalı.’ lafı doğru bir laftır ve bize söylenmiş bir laf değildir. Yandaş medya, İYİ Parti’yi yıpratmak için sanki İYİ Parti CHP’nin iç işlerine karışıyormuş gibi bir algı yaratmak istiyor. Amaçları Millet İttifakı’nın üyelerini birbirine çatıştırmak. Hatta Ekrem İmamoğlu’na verilen desteğin Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı bir komplo olduğunu söyleyecek kadar ileri gittiler.” Dedi

Hedef 8 milletvekili

Ziyarette basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Aytun Çıray, İYİ Parti olarak genel seçimlerdeki hedeflerinin, İzmir’in iki seçim bölgesinde, toplamda en az 8 milletvekili olduğunu açıkladı.

(SAMİYE ÖZTÜRK) 







 
Son Eklenen Haberler