131019098
19 Nisan 2024, Cuma

KILIÇDAROĞLU AÇILIŞA GELİYOR

22 Haziran 2021, Salı 06:39

     


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı Ödemiş Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, İzmir Tarımı Geliştirme Merkezi ve 364 yeni otobüs 25 Haziran Cuma günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı törenle hizmete girecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 944 milyon liralık yatırımla kente kazandırdığı 3 tesis ve 364 otobüsün hizmete alımı için geri sayım başladı. Tamamlanan Ödemiş Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi, Havuz İzmir, İzmir Tarımı Geliştirme Merkezi ile İzmir ulaşımına güç katmak için satın alınan otobüsler, 25 Haziran Cuma günü törenle hizmete giriyor. Açılışlar Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılacak. Kılıçdaroğlu aynı gün ülke genelinde tek kalemde yapılan en büyük otobüs ihalesiyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan 364 yeni otobüsün hizmete alım törenine de katılacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bu gururun tüm İzmir’in olduğunu söyleyerek, “İki yıldır tohumlarını attığımız projeler meyvelerini vermeye başladı. Cuma günü dört büyük yatırımımızı Genel Başkanımızın katılımıyla hizmete alacağız. İzmir’e hizmet ediyoruz, İzmir’e hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

(SERKAN SELİNGİL) 







 
Son Eklenen Haberler