131019098
19 Mart 2024, Salı

CHP’DE DANIŞMA KURULU TOPLANIYOR

22 Ağustos 2019, Perşembe 06:25

     


CHP İzmir İl Başkanlığı’nda 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk il danışma kurulu toplantısı cumartesi günü yapılacak. Toplantıya CHP Aliağa İlçe Yönetiminden de İlhan Aktaş ve Tuğrul Ergin katılacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı’nda ilçe danışma kurullarının sona ermesinin ardından il danışma kurulu toplantısı gerçekleştirilecek. CHP il danışma kurulu toplantısı, 24 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00’da İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde yapılacak. Danışma kurulu toplantısında; CHP İzmir milletvekilleri, parti meclisi (PM) Üyeleri, il başkanı ve il yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu başkan ve yönetimi, partili büyükşehir belediye başkanı ve ilçe belediye başkanları, kurultay delegeleri, kadın ve gençlik kollarının il başkanları, ilçe başkanları ile ilçe sekreterleri ve ilçe saymanları, il başkanlığında kurulan komisyonların başkanları, sendika ve meslek kuruluşları ile tarım ve üretim satış kooperatiflerinin parti üyesi başkanları, büyükşehir belediye meclis üyeleri, ilde kayıtlı PM eski üyeleri, üyeliği devam eden eski milletvekilleri, üyeliği devam eden eski il başkanları ile üyeliği devam eden eski büyükşehir belediye başkanları yer alacak.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit izinde olması nedeniyle toplantıya katılamayacak. İl Danışma Kurulu toplantısına CHP Aliağa İlçe Yönetiminden İlhan Aktaş ve Tuğrul Ergin katılacak. Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcılarından da katılım bekleniyor.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler