131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

Güç, Afyonluların taleplerini dinledi

23 Mart 2024, Cumartesi 06:43

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, Aliağalıların taleplerini dinlemeye devam ediyor.

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala ziyaretlerini hızla sürdüren CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, Aliağa Afyonlular Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği (AKED) üyeleriyle bir araya geldi. AKED’de gerçekleştirilen toplantıda vatandaşlar, Çağatay Güç’ün projelerini dinleyerek, Aliağa’ya dair taleplerini ifade etti. Aliağa’da yaşayan Afyonlular özellikle hava kirliliğinin etkilerinden, kreş ihtiyacından ve derneklerinin kültürel faaliyetlerini yapacakları alanların yaratılması gerektiğini söyledi.

“KAYNAKLAR ALİAĞALILAR İÇİN KULLANILACAK”

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, vatandaşların talepleri içerisinde yer alan sosyal konut, belediye kreş projelerinin ayrıntılarını paylaştığı toplantıda, “Şehre yatırım yapılırken, o şehirde yaşayanlara, sivil toplum kuruluşlarına danışmak, fikirlerini alarak çalışmak gerekir. Biz burada yaşayan hemşehrilerimizin, onların üyesi olduğu derneklerin sivil toplum kuruluşlarının ihtiyaçlarını ve isteklerini göz ardı etmeden projelerimizi hayata geçireceğiz. Aliağamızın her kaynağı bizler için kullanılacak” diye konuştu.

“ŞENLİKLERİMİZ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI YERLEŞKESİ İLE GÖRÜNÜR BİR HAL ALACAK”

Afyonluluların her yıl düzenlediği Katmer Şenliği’nin önemine değinen Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, “Aliağamız farklı kültürlerin bir arada yaşadığı bir kent. Sizlerin kültürünü yaşatma ve geliştirme olanaklarınızı arttırmak bizim görevimiz. Yerel lezzetlerimizi tanıtmak, geleneklerimizi gelecek kuşaklara aktarmak için düzenlediğimiz Katmer Şenliklerimiz, Emek ve Barış Şenliklerimiz, projelerimiz içerisinde yer alan Sivil Toplum Kuruluşları Yerleşkesi ile birlikte görünür bir hal alacak. Ayrıca tüm derneklerimiz kendi faaliyetlerini Aliağa için yapacakları bir yer olanağına sahip olacak. Biz kültürleriyle, renkleriyle gelişen bir Aliağa istiyoruz. Bunun için de çalışacağız” dedi.

(DERYA SÜNER)

 

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler