131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

“MİNNET BORCUMU ÖDEMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

23 Nisan 2019, Salı 06:23

     


CHP Aliağa Belediye Meclis Üyesi Orhan Ulaşzade, yerel seçimlerde Aliağa halkının kendisine gösterdiği ilgi ve yakınlığa teşekkür etti. Ulaşzade, “Aliağa halkına bu minnet borcunu ödemek için çalışacağım.” dedi.

CHP Aliağa Belediye Meclis Üyesi Orhan Ulaşzade, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında ortaya çıkan siyasi tabloyu değerlendirdi. Ulaşzade, “Seçim bitti, siyaset bitti. Şimdi hizmet zamanıdır. Aliağa halkı belediye başkanlığını Cumhur İttifakı’na, belediye meclisini de Millet İttifakı’na vererek ilçemizde birlik ve beraberliğe duyduğu özlemi belirtmiştir. Bize düşen, bundan sonra Aliağa için birlikte, el ele vererek en iyi hizmeti üretmek, en doğru kararları almaktır. Sayın Belediye Başkanı Serkan Acar ve birbirinden değerli 25 belediye meclis üyesi ile birlikte, önümüzdeki beş sene zarfında uyumlu bir şekilde çalışacağımıza ve Aliağamızın geleceğini en doğru şekilde planlayacağımıza gönülden inanıyorum.” dedi.

“Hakkımızda çıkan haberlere itibar etmediler”

Seçim sürecinde şahsına yönelik çıkan bazı haberler dolayısıyla yıprandığını ancak Aliağa halkının kendisine sahip çıktığını ifade eden Ulaşzade, “Malum medyada seçimler öncesinde çıkan bazı haberler hem beni hem de ailemi fazlasıyla üzmüştür. Aslı astarı olmayan, mesnetsiz iddiaları haber diye yayınlayan o kuruluşlar hakkında yasal süreçlerle ilgili her türlü girişimimizi yaptık. Artık bundan sonra konu Türk yargısının konusudur. Bu dönemde ben ve ailem her ne kadar yaralanmış olsak da, Aliağa halkının tutumu bizler için mutluluk kaynağı olmuştur. Hakkımızda çıkan haberlere itibar etmedikleri gibi, sosyal medya üzerinden, telefonla veya bizzat gelerek verdikleri destek mesajları ve şahsıma göstermiş oldukları teveccüh ile de bu tür yayınlar yapan kurumlara insanlık dersi vermişlerdir. Hepsine minnettarım. Aliağa halkına bu minnet borcunu ödemek için, canla başla, görev süremin sonuna kadar gece gündüz demeden çalışacağıma, doğruluktan ve dürüstlükten bir an bile sapmayacağıma söz veririm. Tüm halkımıza teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.” şeklinde konuştu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler