131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

“BİRLİKTE OLURSAK GÜÇLÜ OLURUZ”

23 Mayıs 2018, Çarşamba 06:17

     


Ak Parti Aliağa İlçe Yönetimi, CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’na iade-i ziyarette bulundu. Ak Parti İlçe Başkanı Kazım Sayın ve CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz, ziyarette yaptıkları konuşmalarda, Aliağa’nın menfaatleri için bir ve beraber olunması gerektiğini vurguladı.

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın ve beraberindeki parti ilçe yönetimi CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’na iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve parti ilçe yönetimi de hazır bulundu. Ak Parti İlçe Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İlçe Başkanı Durmaz, “Bir seçim öncesi bizim burada bir araya gelebiliyor, konuşabiliyor, iletişim içinde olabiliyor olmamız son derece kıymetli ve değerlidir. Aliağa’da geçmişten bu yana siyasi partiler arasında bu olumlu diyaloğu hep sürdürdük. Biz Kazım Hocamı geçmişten beri tanırız. Siyaset dışında da bir bağlantımız var, çok sever, sayarım. Siyasetin böyle sorumlu, nezaketli ellerde olması çok daha kıymetli. O anlamda Kazım Hocamın siyasette göreve gelmiş olmasını çok değerli buluyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun.” diye konuştu.

“Söylem farklılıklarımız olacaktır, ama dostluğumuz baki”

Siyaset dışında da hemen hemen birçok ortamda beraber olduklarını vurgulayan Ak Parti İlçe Başkanı Kazım Sayın, ziyarette yaptığı konuşmada, “Siyasette biraz sokak ayrılığı yaşıyoruz ama yine aynı caddeye çıkacağız. Hepimizin derdi milletimizin ve memleketimizin menfaati. Burası güzel bir ilçe. Dostluğumuz her zaman kıymetli. Ufak tefek şeyler için birbirimizi kırmanın anlamı yok. Siyaset yapmayacak mıyız, yapacağız. Ama kırmadan, incitmeden, ayrıştırmadan yapacağız. Şehrimizin menfaatleri için birlikte olmayacağız da ne zaman birlikte olacağız. Birlikte olursak güçlü oluruz. Aliağa en çok vergi veren ilçelerden biri. Türkiye’de ilk 5’in içindeyiz. Böyle bir yerde yaşıyorsak, bu ilçenin sorunlarına da beraber parmak basmalıyız. Söylem farklılıklarımız olacaktır. Ama bizim dostluğumuz hep baki.” İfadelerini kullandı. Yaklaşık 1 saat süren ziyaret karşılıklı sohbet havasında geçti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler