131019098
29 Mart 2024, Cuma

SİYASİLER VATANDAŞIN BAYRAMINI KUTLADI

23 Mayıs 2020, Cumartesi 06:45

     


Ramazan Bayramı nedeniyle siyasi partilerin ilçe başkanları Aliağa’daki vatandaşların bayramını kutladı.

Siyasi partilerin ilçe başkanları, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı paylaştı. Aliağa’daki vatandaşların bayramını kutlayan siyasilerin gündeminde ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs salgını vardı.

Hamdi Erdem, “Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum”

AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, “Sağlık Bakanlığımızın, evde kal, sağlıkla kal çağrısına en iyi şekilde uyum sağlayan ilçelerden biri olarak başta sağlık çalışanlarımız, kaymakamlık ve belediye başkanlığımız olmak üzere Vefa Grubunda yer alan emniyet müdürlüğümüz, milli eğitim müdürlüğümüz, jandarma komutanlığımız ve diğer bütün birim müdürlüklerimize, değerli vatandaşlarımız huzurunda, fedakarca can siperane çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Değerli hemşerilerimin, bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve mutlulukla, bu pandemi dönemini huzur içerisinde geçirmenizi rabbimden niyaz ediyorum.” Dedi.

Özlem Şan Oğuzhan, “Bayramın huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum”

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, mesajında, “Bir an önce içinde bulunduğumuz sıkıntılı sürecin sona ermesini diliyorum. Tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı canı gönülden kutluyorum. Bayramın bizlere huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum.” dedi.

Abdurrahim Aydemir, “Sağlıkla nice güzel bayramlar diliyorum”

MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir de, “Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum. Koronavirüs salgınından dolayı eski bayramlar gibi kucaklaşamayacağız ama salgının bitmesinden sonra güzel günlerde kucaklaşacağız inşallah. Sağlıkla nice güzel bayramlar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Yavuz Adar, “Vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum”

İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar ise, “Ramazan ayı bu yıl Koronavirüsten dolayı biraz buruk geçti. Bu sıkıntılı günlerde halkımızın Ramazan ayını ve Ramazan Bayramını kutluyorum. İnşallah bundan sonraki yıllarda da bu tür salgın ve afetlerden uzak, daha güzel bir bayram geçiririz. Aliağalı vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyorum.” Şeklinde konuştu.

Fatih Polatlı ve Gül Ekici, “Ülkemiz halklarının Ramazan Bayramı’nı kutluyoruz”

HDP Aliağa İlçe Eş Başkanları Fatih Polatlı ve Gül Ekici, “Sömürünün, savaşların, çatışmaların olmadığı, sağlıklı bir dünyada; adaletin, barışın, özgürlüğün ve kardeşliğin kurulacağı yeni bir yaşam umuduyla İslam Alemi’nin ve ülkemiz halklarının Ramazan Bayramı’nı kutluyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Mahmut Koç, “Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum”

Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç ise, “Koronavirüs sebebiyle kapalı olan camilerimize en kısa zamanda kavuşmak ümidiyle, ülkemizin, milletimizin ve Aliağa halkımızın mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramın hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ederim.” Dedi.

Gürcan Alkan, “Gelecekte daha güzel bayramlara erişebilmeyi Allah’tan niyaz ediyorum”

Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan, “ Bu zor günlerde Ramazan Bayramımız biraz buruk geçecek. Gelecekte daha güzel bayramlara erişebilmeyi Allah’tan niyaz ediyorum. Ramazan Bayramımızın sağlık ve huzur getirmesini diliyor ve Tüm Aliağalıların Ramazan Bayramını kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler