131019098
8 Mayıs 2024, Çarşamba

SARI, İYİ PARTİ İL YÖNETİMİNDE

23 Haziran 2020, Salı 06:55

     


İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı ikinci kongresini hafta sonu gerçekleştirdi. Mevcut başkan Hüsmen Kırkpınar 461 delegenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi. İYİ Partili Aliağa Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı da il yönetim kurulu üyesi oldu.

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nda hafta sonu kongre heyecanı yaşandı. İkinci kongresini gerçekleştiren İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nda 30 ilçe başkanının desteğini alarak tek aday olarak delegelerin karşısına çıkan İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar 473 delegeden 461’inin oyunu alarak güven tazeledi. Kongrede İYİ Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Aliağa’yı temsilen İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı oldu. Kongre ile ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, “ İzmir İYİ Parti 2. olağan kongremizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Kongremiz, İzmir’e, vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun. Hüsmen başkanım başta olmak üzere yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu kongremizde Aliağa’yı temsilen meclis üyemiz Sedat Sarı il yönetim kurulu üyesi olmuştur. Aliağamız ve İzmirimiz için yapacağı hizmetler noktasındaki yükü bir kat daha artmıştır. Kendisini tebrik eder başarılar dilerim.” İfadelerini kullandı.

“Daha iyiye, daha ileriye”

Kongre sonrası açıklamada bulunan İYİ Partili Aliağa Belediye Meclis Üyesi Sedat Sarı da, “Bu görevlendirme Sayın İl Başkanımızın takdirleridir. Bu vesile ile şahsıma ve ilçe teşkilatımıza olan güvenlerinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyorum. Ortaya çıkan bu durumu doğru okumakta fayda var. Kurulduğu günden bu güne, sürekli toplumun beklentilerini karşılayacak politikalar üretme noktasında hep bir adım önde olmuş bir partiden bahsediyoruz. Aliağa’da da durum, bu tarife birebir uymaktadır. İYİ Parti; ilk günden itibaren bütün üyeleri ve yöneticileriyle Aliağa’mızın yararına olacak her konuda çabasını esirgememiş ve bunun sayesinde bugün ilçemizin yerel yönetimi için en kuvvetli alternatiflerden biri haline gelmiştir. İlçemiz kamuoyunda takdirle karşılanan bu çalışmalarımız, belli ki sayın il başkanımızın da dikkatinden kaçmamıştır. Hem bugüne kadarki gayretlerimizin ödüllendirilmesi hem de bundan sonraki hizmetlerimizde tam kararlılıkla arkamızda olacaklarının bir mesajı olması hasebiyle; bu görevlendirmenin Aliağa’mız ve değerli teşkilatımız adına ayrı bir önemi olduğunu görmekteyiz. Burada isimlerin tek başına hiçbir kıymet-i harbiyesi yoktur. O ismin temsil ettiği camiadır asıl olan. Bu vesile ile; beraber yol yürümeye başladığımız ilk günden itibaren desteklerini esirgemeyen tüm İYİ Parti ailesine ve partimize üye olmadıkları halde her platformda teşvik edici söylem ve davranışlarını camiamızdan esirgemeyen değerli Aliağalı hemşehrilerimize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. “Daha iyiye, daha ileriye.” Şeklinde konuştu.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler