131019098
3 Mayıs 2024, Cuma

Sürekli: “Ağaçlar tüterken algıya başlıyorlar”

23 Temmuz 2022, Cumartesi 06:06

     


Orman yangınlarının siyasete malzeme yapılmaması gerektiğini söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Canla başla mücadele eden onca insanın teri kurumadan, yanan ağaçlar daha tüterken başlıyorlar algı çalışmalarına. O güzel insanların emeklerine saygı duyulmalı” dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Çeşme’deki yangın bölgeleri ile Urla Orman İşletme Şefliğine, çıkan yangınlar nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Sürekli, ilk olarak Urla İlçesinde AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitim programına katıldı.

“O güzel insanların emeklerine saygı duyulmalı”

Ziyaretlerine Ildır Mahallesi ile devam eden Başkan Sürekli, Mahalle Muhtarı Erdem Yavuz ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Orman yangınlarının siyasete malzeme yapılmaması gerektiğini dile getiren Sürekli, her bir orman işçisi, iş makinesi operatörü, hava aracı pilotu ve idari kadronun ilk yangın ihbarının hemen ardından canla başla mücadele verdiğinin altını çizdi. Sürekli, “Canla başla mücadele eden onca insanın teri kurumadan, yanan ağaçlar daha tüterken, yangın sönmemişken, başlıyorlar algı çalışmalarına. O güzel insanların emeklerine saygı duyulmalı” diye konuştu. Çeşme İlçesinde Geleceğe Nefes Projesi kapsamında ağaçlandırma çalışmaları yapılan bölgede incelemelerde bulunan de bulunan Başkan Sürekli, Türkiye’de, son 20 yılda 5,5 milyardan fazla fidanın Anadolu’nun dört bir yanında toprakla buluştuğunu vurguladı. 

(HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler