131019098
28 Mart 2024, Perşembe

ERDEM: “BAYRAM ŞENLİĞİNDE BİR KONGRE GEÇİRDİK”

24 Şubat 2021, Çarşamba 06:18

     


Kerem Ali Sürekli’nin yeniden il başkanı seçildiği AK Parti 7. Olağan İzmir İl Kongresi’nde il yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. Kongre sonrası değerlendirmede bulunan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, “Bayram şenliğinde bir kongre geçirdik.” dedi.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı 7. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede mevcut Başkan Kerem Ali Sürekli yeniden başkan seçildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılım gösterdiği kongre sonrası Kerem Ali Sürekli değerlendirmede bulundu. Sürekli, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın katılımlarıyla 7. Olağan Kongremizi büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. 2023 hedeflerimize giden yolda tüm teşkilatımızla birlikte, ülkemiz ve İzmir’imiz için çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

“Aliağa’dan seçilenleri tebrik ediyoruz”

Kongrede, Aliağa’dan Güven Demirağ il yönetimine, Hamdi Erdem ve Uğur Türkan Genel Merkez Kongre Delegeliğine, Ahmet Şimşek ise Disiplin Kuruluna seçildi. Kongre sonrası değerlendirmede bulunan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Hamdi Erdem, “Kongrede Cumhurbaşkanımızın katılımıyla il başkanımız tekrar göreve geldi. Bu kongrede yönetimde bazı değişiklikler oldu. Kongreye Aliağa’dan 26 otobüs ile dahil olduk. Yeni il yönetime Aliağa’dan, daha önce gençlik kollarında görev alan Güven Demirağ seçildi. Kendisini tebrik ediyoruz. Diğer taraftan biz tüm ilçe başkanları olarak genel merkez kongre delegesiyiz. Ayrıca Sayın Uğur Türkan da daha önce il yönetimindeydi. Şimdi de genel merkez kongre delegesi olarak seçildi. Diğer taraftan Ahmet Şimşek de il disiplin kuruluna seçildi. Kendilerini tebrik ediyoruz. Çok güzel, bayram şenliğinde bir kongre geçirdik. Aliağalı hemşerilerimize de bizi yalnız bırakmadı. Bundan ötürü de kendilerine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler