131019098
19 Mart 2024, Salı

GELECEK PARTİSİ’NİN İLÇE BAŞKANI GÜRCAN ALKAN

24 Mart 2020, Salı 06:50

     


Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi’nin İzmir Kurucu İl Yönetimi ve 7 ilçe başkanı belli oldu. Partinin Aliağa İlçe Başkanlığı’na Gürcan Alkan atandı.

Gelecek Partisi’nin İzmir İl Yönetiminde yer alacak isimler partinin genel merkezi tarafından onaylandı. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu önderliğinde kurulan Gelecek Partisi'nin İzmir Kurucu İl Yönetim Kurulu ve 7 ilçe başkanı belli oldu. İl Başkanı Cem Kavur, Ankara’ya giderek oluşturulan listeyi genel merkeze teslim etti. İl Yönetiminde toplamda 50 isim yer aldı.

Basın toplantısı koronavirüs nedeniyle ertelendi

İzmir İl Başkanı olarak göreve getirilen Cem Kavur, sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamasında, “Yeni İl Yönetimimiz Genel Merkezimiz tarafından onaylandı. Partimize, ülkemize, şehrimize hayırlı olsun. Yönetim kurulu üyesi olan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, yeni yönetimimizin tekrardan hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim utandırmasın” dedi. Koronavirüsle mücadele kapsamında yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları ile yapılacak basın toplantısı kamu sağlığı açısından şartlar normale dönene kadar ertelendi.

7 ilçe başkanı belli oldu

Gelecek Partisi'nin Aliağa İlçe Başkanlığı’na Gürcan Alkan, Bayraklı İlçe Başkanlığı’na Osman Şeker, Bornova İlçe Başkanlığı’na Süleyman Dinçsever, Karabağlar İlçe Başkanlığı’na Murat Uzunöner, Menemen İlçe Başkanlığı’na Burhan Oğuz Caner, Torbalı İlçe Başkanlığı’na Zeynel Fidaner, Narlıdere İlçe Başkanlığı’na da Semra Karvan atandı.

Gürcan Alkan: “En kısa sürede ilçe yönetimimizi oluşturacağız”

Gelecek Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı’na atanması ile ilgili açıklamada bulunan Gürcan Alkan, “20 Mart 2020 tarihinde Gelecek Partisi Aliağa Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirildim. Malum virüs salgını nedeniyle basın açıklamamı sosyal medya üzerinden düzenlemek zorunda kaldım. Ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgınından bir an önce kurtulmamızı diliyorum. Gelecek Partisi olarak en kısa sürede ilçe yönetimimizi oluşturacağız. Yüce Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.” ifadelerini kullandı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler