131019098
29 Mart 2024, Cuma

“SORAN OLURSA ‘DAYIM OLUR’ DERSİN”

24 Nisan 2019, Çarşamba 06:09

     


Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve beraberindeki heyet, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. Aksoy’un Danışmanı Faik Bozkuş ile İmamoğlu’nun birbirlerine olan benzerliği dikkat çekti. İmamoğlu, Bozkuş’a, “Hakikaten inanılmaz benziyoruz. Eğer soran olursa ‘kendisi dayım olur’ dersin” dedi.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, Yardımcısı Mehmet Cin, Basın Müdürü Haydar Koçak ve Danışman Faik Bozkuş ile birlikte ilk ziyaretini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na gerçekleştirdi. Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ziyarette yaptığı konuşmada, "Sayın başkanım seçimi kazanmamıza rağmen kutlamaları aynı heyecanla yapamadık. Çünkü bütün dikkatlerimiz İstanbul seçimleri için ekranlarındaydı. 17 gün boyunca verdiğiniz mücadele ile Türk milletinin kalbini fethettiniz. Bunu Maltepe mitingde de kanıtlamış oldunuz. Adeta 2. Kuvayı Milliye zaferini kazandınız. Bu nedenle gelecek kuşaklar adına ve tüm ülkem adına bir kez daha verdiğiniz mücadeleyi kutluyorum, başarılar diliyorum. Huzurunda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan hain saldırıyı kınamadan geçemeyeceğim." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Serdar Aksoy'a ziyaretleri için teşekkür ederek, "İzmir ziyaretim sırasında sizi de ziyaret etmek isterim. Görevinizde başarılar diliyorum" dedi. Ziyarette, Aksoy’un Danışmanı Faik Bozkuş ile İmamoğlu’nun birbirlerine olan benzerliği de dikkat çekti. Ekrem İmamoğlu, Bozkuş’u gördüğünde, “Hakikaten inanılmaz benziyoruz. Eğer soran olursa ‘kendisi dayım olur’ dersin’ dedi. Ardından Bozkuş kendisi ile Selfie ( Özçekim) yapmayı talep edince İmamoğlu Bozkuş’u kırmadı ve beraber selfie yaptılar. Aksoy ardından Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nu da makamında ziyaret etti. Aksoy, Kerimoğlu'na Menemen Testisi hediye etti ve Kerimoğlu'nu Menemen'e davet etti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler