131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

ALİAĞA’NIN SORUNLARI İÇİN TEKRAR GELDİ

24 Ağustos 2019, Cumartesi 06:12

     


AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, yerel seçim sürecinde kendisine sunulan “Aliağa’nın Sorunları ve Çözüm Önerileri” ile ilgili dosya hakkında tekrar görüş alışverişinde bulunmak üzere Aliağa Ticaret Odası’nı (ALTO) ziyaret etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, AK Parti İlçe Başkanı Kazım Sayın ile birlikte Aliağa Ticaret Odası’nı (ALTO) ziyaret ederek odanın yönetim kurulu üyeleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. ALTO Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda ALTO Başkanı Ömer Ertürk, Meclis Başkanı Adnan Saka ile yönetim kurulu üyeleri Hamdi Erdem, Abbas Gidici ve Kemal Aygün hazır bulundu. Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleştirilen toplantıda AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, 31 Mart Yerel Seçimleri sürecinde ALTO yönetimi tarafından kendisine sunulan “Aliağa’nın Sorunları ve Çözüm Önerileri” ile ilgili dosya hakkında tekrar görüş alışverişinde bulundu.

300 yataklı hastane yatırım programına alındı

Aliağa’nın sorunlarının takipçisi olduğunu, sorunların çözümü noktasında gerekli girişimlerde bulunduklarını ve bulunmaya da devam edeceklerini söyleyen Necip Nasır, hastane sorununun çözümü noktasında önemli adımları atıldığını vurguladı. Daha önceleri 150 yataklı olması düşünülen ancak sonrasında 250 yataklı olarak planlanan yeni Aliağa Devlet Hastanesi’nin yatırım programına alındığını ve ihale aşamasında olduğunu belirtti. Nasır, hastanenin 300 yatak kapasitesine çıkarılması için yetkililerle gerekli görüşmelerde bulunduklarını da sözlerine ekledi.

İZBAN güzergahı hakkında aktarılan sorunları dinledi

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, ALTO yönetimi tarafından Aliağa’nın giriş yolları ile İZBAN hattının geçeceği güzergah hakkında aktarılan sorunları da dinledi. ALTO üyelerinin özellikle tren yolu hattının ilçeyi ikiyi bölmemesi yönündeki hassasiyetini dikkate alacağını ve bu konuya ortak akılla çözüm bulunması gerektiğini vurgulayan Nasır yaklaşık 1 saat süren toplantı sonrası kendisine iletilen sorunlarla bizzat ilgileneceğini ifade ede ederek ALTO’dan ayrıldı.

Hemşehrileriyle ve partililerle bir araya geldi

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, ALTO’daki toplantının ardından ilçedeki Bitlisli hemşehrileriyle bir araya geldi. Nasır, daha sonra da partisinin ilçe başkanlığı binasına geçerek AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatı ile bir toplantı yapıp ilçeden ayrıldı.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler