131019098
19 Nisan 2024, Cuma

YANGINDA HAYATINI KAYBEDEN MERVE’NİN AİLESİNE ZİYARET

25 Ocak 2020, Cumartesi 06:17

     


MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Aliağa’nın Kapıkaya Mahallesi’ndeki evlerinde çıkan yangın sonucu yaşamını yitiren Merve Kedik’in ailesini ziyaret etti. Osmanağaoğlu, Yeni Şakran’daki bir zeytinyağı fabrikasında da incelemelerde bulundu.

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, geçtiğimiz günlerde Aliağa’nın Kapıkaya Mahallesi’ndeki evlerinde çıkan yangın sonucu yaşamını yitiren 11 yaşındaki Merve Kedik’in ailesini ziyaret etti. Ziyaret ile ilgili twitter hesabında paylaşımda bulunan Tamer Osmanağaoğlu, “MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, Belediye Meclis Üyemiz İsmail Menderes, Kapıkaya Mahallesi Muhtarı Ahmet Arslan ile Kapıkaya Köyü’nde evlerinde çıkan yangında kızları Merve Kedik'i kaybeden Ali Kedik'i ziyaret ettik. Acılarını hafifletmek için desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Serkan Acar’a teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Osmanağaoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Yeni Şakran’daki bir zeytinyağı fabrikasını ziyaret ederek fabrikada incelemelerde bulundu. Osmanağaoğlu bu ziyaretle ilgili yaptığı paylaşımda da, “Şengül Yağ Fabrikası Sahibi Aziz Şengül'ü ziyaret edip zeytin ve zeytinyağını konuştuk. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler