131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

DURMAZ’A BİR DESTEK DE DERVİŞOĞLU’NDAN

25 Mart 2019, Pazartesi 06:47

     


İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, partisinin Aliağa İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Dervişoğlu, Millet İttifakı Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz’ın seçim kampanyasına destek olmak için geldiğini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu Aliağa’ya geldi. İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Dervişoğlu partilerle buluştu. Ziyarete İYİ Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, Millet İttifakı Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, geçtiğimiz günlerde Özcan Durmaz’a desteğini açıklayan Aliağa’nın siyasi isimlerinden Cumhur Güney ve İYİ Parti Aliağa İlçe Yönetimi katılım gösterdi.

“Aliağa için her şey para değil”

İYİ Parti İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Müsavat Dervişoğlu, “ Sayın başkanımızın seçim kampanyasına destek olmak için geldik. Zaten Aliağa’da olsak da olmasak da sürekli çalışıyoruz. İlçe başkanımız da önemli bir çaba sarf ediyor. Bu birlikteliği taçlandırmak için, siyasi partiler karşılıklı olarak birbirlerinin adaylarının olduğu yerlerde destek çalışmalarında bulunuyorlar. O kapsam içinde geldik. Millet İttifakı’nın değerli başkan adayı zaten özel hayatımızda da önemsediğimiz, değer verdiğimiz kıymetli bir şahsiyet. Şimdi istiyoruz ki o Aliağa’nın inanılacak, güvenilecek, şehrül emin diye tanımlanabilecek belediye başkanlığı makamına gelsin. Aliağa için güzel hizmetler üretsin. Burası da çok önemli bir bölge. İzmir’in gelir seviyesi en yüksek olan kesimlerden birisi. Elimizden çıkmış olsa da, özelleşmiş olsa da, istihdam alanları var. Yeni istihdam alanlarına da açık. Bunun yapılabilmesi için insani, vicdani kriterlerin devrede olması lazım. Yani Aliağa için her şey para değil, Aliağa’nın korunması gereken yerleri var. Ben kendimizden sonraki nesle teslim aldığımızdan güzel bir dünya ve ülke bırakmak, kent bırakmak vazifelerimizin en başında geldiğine inanıyorum. İnsan odaklı ve çevreci bir belediyecilik anlayışının da Aliağa’ya hakim kılınması gerekiyor. Anılarımızın korunması lazım. Bu konuda sayın başkanımıza yürekten inanıyoruz. Destekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

“İyi ilişkiler içerisinde çalışıyoruz”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu’nun ardından bir konuşma yapan Millet İttifakı Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz da, “Biz sayın genel başkan yardımcımızın desteklerini her zaman görüyoruz. Aliağa’yı çok sahipleniyor. Ben huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum kendisine. Kardeş partimiz olan İYİ Parti ile çok iyi ilişkiler içerisinde çalışıyoruz. Daha henüz partileşmedikleri dönemde bile referandum sürecinde birlikte çalıma imkanını da bulmuştuk. Sonra partileştikleri andan beri hep beraberiz. Güzel verimli ve uyumlu bir çalışma yürütüyoruz. İnşallah bu çalışmayı son bir hafta daha taşıyacağız. Sonra sonuçları aldıktan sonra meydan da hep birlikte kutlayacağız.” diye konuştu. Konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Dervişoğlu, esnaf ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere parti binasından ayrıldı.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler