131019098
28 Mart 2024, Perşembe

DAĞ’DAN ACAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

25 Nisan 2019, Perşembe 06:50

     


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yeniden göreve seçilen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı ziyaret etti. Dağ ve beraberindeki partili heyet Serkan Acar’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Hamza Dağ, ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Acar’ın geçtiğimiz dönemde Aliağa’da birçok başarılı hizmete imza attığını belirterek, bundan sonraki süreçte de Aliağa’ya hizmet etmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’a kendilerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Hamza Dağ’ın her zaman yanlarında olduğunu, bazı önemli projelerin Aliağa’ya kazandırılmasına katkılar sağladığını belirtti. Hamza Dağ, Aliağa Belediyesi’nin ardından sırasıyla Bergama ve Kınık Belediyelerini de ziyaret etti.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler