Müsavat Dervişoğlu’nu destekleyecekler
25 Nisan 2024, Perşembe 08:39| Tweet |
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, 27 Nisan’da yapılacak olan olağanüstü kurultayda, Genel Başkan adayı olan İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nu destekleyeceğini açıkladı.
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, partisinin 27 Nisan’da gerçekleştirilecek olağanüstü kurultayı öncesinde açıklamalarda bulundu. Açıklamasında İYİ Parti Genel Başkan Adayı, İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nu destekleyeceklerini belirten Doğan, “Partimizin kurucu önderlerinden, İYİ Parti Grup Başkan vekili ve İzmir milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Genel Başkanlığına aday olmuştur. Cesur mücadele geçmişine, geniş gelecek vizyonuna, engin siyasi tecrübesine ve insani hasletlerine olan güvencimiz ile Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun bu görevi layıkı ile ifa ve icra edeceğine yürekten inanıyoruz.” Dedi.
“Dervişoğlu’nun emeğinin ve alın terinin şahitleriyiz”
Hala Türk Milleti’nin iktidar umudu olan İYİ Parti’nin bu hedefe, Müsavat Dervişoğlu liderliğinde başarı ile ulaşacağına inandıklarını vurgulayan Doğan, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu kritik ve zor süreçte, Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun, ‘Yaralarımızı birbirimize sarılarak saracağız ve birleştirici güç olacağız’ yaklaşımını çok kıymetli buluyor, İzmir’in ruh ikliminde karşılığı olan gönül seferberliği çağrısını ziyadesiyle önemsiyoruz. Tüm dava arkadaşlarımızı partimizin geleceğini önceleyerek bu gönül birlikteliğini yaşama geçirmeye ve ilk günkü heyecanla zorlukları müştereken aşma iradesini güçlendirmeye davet ediyorum. Biz Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun İYİ Parti’nin kuruluş harcındaki emeğinin, mücadelesinin ve alın terinin şahitleriyiz. Emeğe saygının doğal bir gereği olarak; ülkemiz, milletimiz ve partimizin geleceği için sonuna kadar yanında olacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz” diye konuştu.
(SERKAN SELİNGİL)

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Kooperatifçilik

Aliağa Siteler Mahallesi’nde, protokol ve vatandaşların yoğun katılımıyla açılan

Günümüzde birçok insan, büyük şehirlerin kalabalığından

Kişisel bakım dünyası artık sadece makas ve fırça darbelerinden ibaret

FIBA Europe Cup N Grubu’nun 2. maçında Aliağa Petkimspor, sahasında Casademont

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ozan Yıldızbaş, iki önemli

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan adaylığını açıklayan

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup 16. hafta mücadelesinde Aliağaspor FK, sahasında konuk

CHP Aliağa İlçe Başkanı Barış Eroğlu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın

Azerbaycan'ın merhum Cumhurbaşkanı Heydar Aliyev, vefatının 22. yılında Aliağa’da

Aliağa Robotik Kodlama Kişisel Gelişim Kursu öğrencileri, Roma’da düzenlenen

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi sahasında

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa’nın mahallelerinde asfalt yama

Türk rock sahnesinin deneyimli davulcusu Alpay Şalt, enerjisi ve özgün

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil

Aliağa Petkimspor, FIBA Europe Cup ikinci tur N Grubu’nda, İtalya deplasmanında

Esra Yüksel, ilk romanı Suretler İzler Gölgeler ile aile hafızasının

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik kooperatif davasının görülmesine

Enerjisa Enerji'nin iştiraki Eşarj, 15. Türkiye Enerji Zirvesi'nde Aliağa'daki

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçen ay limanlarda 46 milyon

Milli Eğitim Bakanlığınca, öğrencilere gerçek cihaz ve atölye ortamlarının

Aliağa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın olağan genel kurulu 13 Ocak

Aliağa Belediyesi Aile Danışma Merkezi tarafından, 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin

Aliağalı yüzücüler, Trabzon’da yapılan Türkiye Finali yarışlarını





















