131019098
4 Mayıs 2024, Cumartesi

Müsavat Dervişoğlu’nu destekleyecekler

25 Nisan 2024, Perşembe 08:39

     


İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, 27 Nisan’da yapılacak olan olağanüstü kurultayda, Genel Başkan adayı olan İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nu destekleyeceğini açıkladı.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan, partisinin 27 Nisan’da gerçekleştirilecek olağanüstü kurultayı öncesinde açıklamalarda bulundu. Açıklamasında İYİ Parti Genel Başkan Adayı, İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nu destekleyeceklerini belirten Doğan, “Partimizin kurucu önderlerinden, İYİ Parti Grup Başkan vekili ve İzmir milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Genel Başkanlığına aday olmuştur. Cesur mücadele geçmişine, geniş gelecek vizyonuna, engin siyasi tecrübesine ve insani hasletlerine olan güvencimiz ile Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun bu görevi layıkı ile ifa ve icra edeceğine yürekten inanıyoruz.” Dedi.

“Dervişoğlu’nun emeğinin ve alın terinin şahitleriyiz”

Hala Türk Milleti’nin iktidar umudu olan İYİ Parti’nin bu hedefe, Müsavat Dervişoğlu liderliğinde başarı ile ulaşacağına inandıklarını vurgulayan Doğan, “Ülkemizin içinde bulunduğu bu kritik ve zor süreçte, Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun, ‘Yaralarımızı birbirimize sarılarak saracağız ve birleştirici güç olacağız’ yaklaşımını çok kıymetli buluyor, İzmir’in ruh ikliminde karşılığı olan gönül seferberliği çağrısını ziyadesiyle önemsiyoruz. Tüm dava arkadaşlarımızı partimizin geleceğini önceleyerek bu gönül birlikteliğini yaşama geçirmeye ve ilk günkü heyecanla zorlukları müştereken aşma iradesini güçlendirmeye davet ediyorum. Biz Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun İYİ Parti’nin kuruluş harcındaki emeğinin, mücadelesinin ve alın terinin şahitleriyiz. Emeğe saygının doğal bir gereği olarak; ülkemiz, milletimiz ve partimizin geleceği için sonuna kadar yanında olacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz” diye konuştu.

(SERKAN SELİNGİL)







 
Son Eklenen Haberler